![]() |
Re: Atmosfera care conteaza :) Locuri pe unde ne distram
Quote:
|
Quote:
|
Multiplex e la etajul 6....iar eu sincer iti recomand filmul 300...e super tare :peace: Ce chestie ar fi daca ar face astia maraton cinefilic cu Prison break :evil_laug :woowoo: :clap: :dance: ar fi mult prea tareeeeee :peace:
Pana la alte evenimente care sa merite a fi amintite pe aci....pregatiti-va de ....ZIUA BARBATULUI :-P |
GATA ! m-am pregatit.. :D de dimineatza
baieti veseli... lasati fetele acasa... si hai sa bem :D :)))) iar dorm pe presh pentru ce am zis .. :lol: bafta |
slip, ceai facut tata ai dormit pana la urma pe pres, sau tea lasat pe canapea?!
|
Quote:
in fine... hai sa ne distram un pic.. si va spun si cum.. VINERI ora 9 la Palat :D sa ne distram cum stim noi mai bine ;) va astept acolo.. si dupa aia..vedem exact cum facem.. se discuta.. :D si in week-end.. planuiam o plecare pe la Lacul Roshu..cu o noapte de cazare acolo.. cine mai e doritor... astept aici intrebari/raspunsuri :D bafta |
eu ma bag...dar vom discuta mai multe vineri la palat!
p.s. Ionut cu aveo rosh |
Quote:
scz de off dar nu m-am putut abtine :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
De unde stii?Ai fost? :rolleyes2 |
Quote:
|
foloseste punctuatia sa inteleg ce zici :)
|
Quote:
|
aaaaaaaaaa....Asa da! :) ... Stiu... asta este! In capu meu se sparg deobicei toate!
|
Quote:
dak ai cap de coconut .. :)))) intelegi tu ideea ;) dak nu..poti apela nr meu de telefon ;;) :twisted: si nu mai faceti offtopic.. k va sparg :)))) ontopic... Lacul Roshu este un loc in care ne putem distra foarte frumos.. :D ...in weekend... kiar dak e la 250km distanta :D ... cine a mai fost cu mine stie cum ne distram .... atmosfera care conteaza este intretinuta de cativa omuletzi acolo... din 4tuning... :)) ne vedem maine seara la o noua intalnire la Palat.. sa ne distram intr-unu din locurile frumoase din iasi... zicea cocaine ceva..de o pizza.. nu? A?A?A?A? hai sa facem atmosfera.. cu respect.. slip |
Da la Palat nu e concerte?Sau mi se pare mie?
Poi daca la Palat e full ne intalnim in alta parte! ... Ca...ar fi bine sa ne mai intalnim si in alte locuri mai misto! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning