Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ULTIMATE virtual TuningDAYS (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays.html)
-   -   Participanti Freehand (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays/37559-participanti-freehand.html)

import_skillzzz 06-04-07 12:18

Re: Participanti Freehand

Quote:

Originally Posted by maf (Post 836932)
nu ar trb sa intreb k oricum is inca slab la freehand si asa.....dar..... cum a facut steven al 4 desen?

in pix? si dak asa cum i-a facut umbrele alea si fara sa faca greseli? ......

daca nu pix ce altceva a folosit pentru culoarea aceea ....?

nu e de alta dar as vrea sa stiu, poate voi folosi tehnica intr-un viitor concurs :-?

nu sunt sigur dar cred ca a intins gelul de la pix inainte sa se usuce - sau sun pur si simplu dat cu o hartie murdara albastru (in orice caz - sunt foarte sterse umbrele)

si rezultatele inteleg ca le-ati dat - da' putem cei care sunt sub locurile 3 4 sa aflam cam unde ne clasam ??? 8)

GRIGO 06-04-07 12:19

felicitari castigatorilor ....

giubau_v8 06-04-07 12:36

bv...jurizarea s-a facut aproape cum credeam eu ca o sa fie...felicitari castigatorilor

Naitzu 06-04-07 14:15

Quote:

Originally Posted by tase_astra (Post 833450)
Acest lucru a mai fost discutat pe forum.
Freehand nu inseamna doar desen de mana, ci poate cuprinde tehnici destul de complexe, fie ele pe calculator.

Poi ms...asa puteam sa imi fac si eu masina tut....pe viitor asa voi face..:P

Naitzu 06-04-07 14:19

felicitari castigatorilor..macar am luat si eu ata de la medalie :lol:

Gratzian 07-04-07 00:19

LKS: e ok, np

giubau_v8 08-04-07 13:12

gratzian...ziceai ca ne faci si noua comentarii la lucrari?

maf 08-04-07 14:02

asa a zis ? :) .......... a zis multe chestii ;) .... sa zicem k inca astept yo si prob restul participantilor de atunci de la craciun carora le-a promis reviste =)))))))) (nu stiu sigur dak el dar stiu ca unu din organizatorii de atunci)

ra2 08-04-07 19:49

Quote:

Originally Posted by maf (Post 841359)
asa a zis ? :) .......... a zis multe chestii ;) .... sa zicem k inca astept yo si prob restul participantilor de atunci de la craciun carora le-a promis reviste =)))))))) (nu stiu sigur dak el dar stiu ca unu din organizatorii de atunci)

dak vrei reviste dute la redactie:D:-)

STEVENdesign 10-04-07 13:00

Quote:

Originally Posted by maf (Post 836932)
nu ar trb sa intreb k oricum is inca slab la freehand si asa.....dar..... cum a facut steven al 4 desen?

in pix? si dak asa cum i-a facut umbrele alea si fara sa faca greseli? ......

daca nu pix ce altceva a folosit pentru culoarea aceea ....?

nu e de alta dar as vrea sa stiu, poate voi folosi tehnica intr-un viitor concurs :-?

deci hai sa lamurim..ca sa nu-si faca lumea o impresie gresita...desenez pe hartie xerox, a4...nu pot folosi pix cu tush si nici cu gel fiindca nu as putea sa fac hasura fina..adica umbrele alea facute manual linie cu linie pana par puncte si nu linii...pixu cu gel sau cu tush este supt pe o asemenea foaie, iese najpa...vezi dacia solenza concept la STEVENdesign topic...folosesc pixuri de 10 mii lei bucata...exemplu reynolds fine carbure negru/albastru ..nu gresesc ..pentru ca am suficienta incredere in mana mea...desenez de vreo...14 ani..iar dak gresesc..refac lucrarea de la zero...oricum..ma cam oftic ca nu am avut timp sa colorez...voi posta masinile terminate pe STEVENdesign topic.,..inclusiv conceptul complet(fatza/spate bord) felicitari lui killerhitman(sper k am scris bene)

STEVENdesign 07-05-07 14:13

Premii????

All times are GMT +2. The time now is 10:46.

- Copyright 2026 4Tuning