![]() |
Re: e 30 in reconstructie.... la Oradea
este bare cum are ala visiniu... darnu vrei sa ii stii pretul..
|
ce ai mai facut cu masina?.......ai mai cumparat ceva piese pentru ea?...mai pune niste poze!!!!!!
|
mda.... am interiorul de pilele neagra , maine ar tre sa vina inelele ... aaaa.. am dus volanul sa-l traga in piele si mi-am luat o tapiterie de plafon.. cam atat acu...poze maine ca am dat aparatu digital imprumut la cineva
|
de ce nu vreau sa stiu mertan , cat fac ?
|
Quote:
Quote:
nu inainte de a schimba barile si fusta fata cu una de facelift(nu am fost ft atent la poze).altfel mtech 1 e destul de potrivit,si nu-ti trebuuie decat spoileru fata in orice caz multa bafta la reconditionare,sa-l pastrezi cat mai original si sa te bucuri de el dupa ce e "tipla" :D |
ceva poze?
is curios ce ai mai facut la el si cum arata acuma......... |
costa in jur de vreo 300 euro. cam asa.
|
Quote:
|
Quote:
|
nu am mai scris de mult dar am avut cam multa treaba si nu prea am avut timp..... sa va mai zic ce s-a mai intamplat.... masina e in sfarsit gata de suflat si cred ca vineri va fi asta..... mi-am luat un set de genti alessio destul de ok ca aspect.... sper sa dea bine pe masina. poze in week-end cu noile achizitiii. aaaaaaaaaa si am uitat sa zic : masina va fi rosie pana la urma pt ca nu am reusit sa gasesc un aditiv de matuire destul de bun ca sa iasa vopseaua asa cum am vrut eu :((
|
pt cei din oradea si imprejurimi : CAUT MOTOR PT URS.... dar nu ma atacati cu preturi de genul 500 E pt un motor din '86 cu 300.000 de km !!! astept oferte
|
sall .. ce ai mai facut cu masina....ai mai facut la ea ceva ..nu ia mai postat nimik ..poze..ceva ........noutatii ;)
|
ceva noutati??? k era in lucru?
|
da.... s-a mai lucrat la masina dar nu am avut timp sa mai postez..
promit ca vin cu poze marti si cu nautati |
ok le asteptam
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning