![]() |
Re: ~ Bora ~
M-am mai gandit sa scot bandourile laterale ( cele negre de plastic de la jumatea usii ) . Am obs ca sunt lipite ... nu stiu ce sa fac ... ce ma sfatuiti ? Am gasit si statie ... pionnerul de 100W rms a unui amic , am vb cu el si a zis ca mi-o vinde mie ... sa mai vb cu el si poate iar sedinta foto ... :)
|
2 Attachment(s)
:D Tuning number plates ! :D Unde are negru acum sub numar scria ROMANIA :D Voi reveni cu mai multe poze :D
|
ai ca ai comiso pasta:)
|
oricum succes ai avansat.la ceva jante teai gandit?
|
Dap .. daca stii modelul Wegga de la vw , am fost la reprezentata si o janta pe 15 ( numai pe 15 e comercializat modelul ) costa 4 mil , si cauciul 2 mil buc . cam 24 de mil ar costa totul ... dar tre sa-l conving pe " batranul " sa le cumpere , nu ii prea plac deoarece sunt in spite :( Vrea cva gen cum e modelul de pe A4 jante dinalea cu gauri rotunde ... nush ce sa zic :( Tre sa lipesc si stikeru 4Tuning :D
|
pai de ce sati iei jante de la reprejentanta ma?cauta si u pe forum au fost jante si la 350 de euro si pe 16 cu tot cu cauciucuri impecabile pe la 500 casesti pe 17 si lucru.termina cu reprezentanta ca nu e bine.bafta
|
sau decat sa te incurci cu niste jante naspete,mai bine il prostesti pe `batran` si iti tragi o folie,ii potzi vopsi si bandourile si tot se schimba putin la aspect.
|
la 500 de euro nu se incurca delok cu jante naspete ci chiar beton
|
Quote:
|
pai da normal bafta si succes la toaata lumea
|
gata tuningu'? :))) bravo..tine-o tot asa! dupa alte 6 luni sa faci la fel si cu buletinul...sa ii tragi o dunga neagra sau rosie!
eu zic sa iei de la dealer jante! mai ieftine si mai bune nu gasetsi ... :))))) scuze nu m-am putut abtine!!!!! |
Jantele de la dealer le iau , ca si mie si tatei ne place sa aiba emblema in centru jantei ;) cat despre bandouri ... vor fi scoase , sunt lipite ... capota o sa ii pun colant negru sau vopsea ... va fi mata , si poate si o priza de aer pe centru ... inca mai caut modele ... aaa si pe oglinzi unde e gri va fi folie cu imitatie de carbon :D o sa ma duc pana la dealer sa-i fac o poza la janta cu pricina :D ms de sfaturi ...
|
vai de mama noastra :)
|
Quote:
cat despre priza de aer si semnul vw din mijlocul jantei :rolleyes2 .. cred ca mai bine le lasi balta ;) |
:-P :-P :-P doamne doamne nu o credeam si pasta daca nu o vedeam.
dar ce zici daca ai comanda de la reprezentanta presurile originale vw de noroi au si semnul de vw pe ele si sunt super;) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:41. |
- Copyright 2026 4Tuning