Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Coupe 325i M-tech 2 (ursar pe viata) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/375371-e30-coupe-325i-tech-2-ursar-viata.html)

last_don 02-11-13 12:36

Re: E30 - Coupe 325i M-tech 2 (ursar pe viata)

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Auras 26 (Post 5596015)
Arata foarte bine masina , succes pe viitor !

Multumesc.

Quote:

Originally Posted by GSI1987 (Post 5596973)
hai ca e tot mai frumoasa masinuta ta. bravo

Multumesc multumesc, nici cu a ta nu mi-e rusine :lol:

Pana una alta, se pare ca au ajuns intr-un final. OEM HELLA YELLOW CU SMILEY :D pffff cat mi le doream :D

ar88kos 06-11-13 09:18

aduna, aduna !!:lol:

last_don 01-02-14 23:52

8 Attachment(s)
Ne miscam incet....

Mi-e dor de asfalt uscat, mi-e dor de sunetul ala de electromotor....din cand in cand ii mai dau o cheie sa ii aud mormaitul.. Pur si simplu iubesc masina asta, nu vreau altceva, nu as schimba-o nici daca as castiga la loto :lol:

La interior am adunat mai toate "butonasele" am gasit si o mocheta impecabila pentru portbagaj si o bancheta in stare ireprosabila dupa lungi cautari. Cautam neaparat modelul asta de tapiterie, vreau ca masina sa isi pastreze in proportii mari tiparul cu care a iesit din fabrica. Inca "sap" dupa 2 recaro de coupe/cabrio care sa fie la fel de imaculate si care sa aiba acelasi material ca si bancheta. Nu prea sunt adeptul retapitarii dar incepe sa ma bata gandul la o retapitare cu materialul asta de pe o bancheta, sau de pe orice scaun de pe care pot lua tapiteria in cauza.
Sunt bine venite orice sfaturi legate de treaba asta, sau daca are cineva 2 recaro in stare buna sa ma contacteze :-)

Dupa ce mi-a venit s-a pus pata pe faruri galbene am achizitionat si niste semnale galbene. Nu le-am montat inca dar sper sa dea bine.

Ursu` a mai primit un set complet de garnituri/semeringuri VICTOR REINZ (care am inteles ca sunt cele mai bune din cele aftermarket, sa ma contrazica cineva daca gresesc) si anume:- garnitura capac chuloasa- garnitura chiuloasa- suruburi chiuloasa(cap torx)- garnituri galeria admisie- garnituri evacuare- semeringuri supape- semering ax cu came.

Vor veni cat de curand niste Keskin kt8 9j et15, toate bucsele din poliuretan si o suspensie sport de care inca nu sunt hotarat...Ta-Technix reglabila, Jom reglabila sau Bilstein B8 fixa... Astept sfaturile voastre referitoare la suspensie.

topser 02-02-14 12:10

super , spor la treaba , mi-am luat si eu un urs , al meu nu arata asa bine ca al tau , are bube , o sa incep si eu procesul de reconstructie ..o sa urmaresc topicul, o sa iasa ceva mmisto !

KrYpToN 06-02-14 19:43

frumos tare,in curand o sa vina si al meu sper,bafta la tot ce faci la masina :)

zpzpzpo 08-02-14 01:02

mergi pe bilstein fara sa clipesti.
nu ti bate joc de munca ta sa pui gunoaiele alea de ta technix sau jom.

last_don 12-02-14 12:35

Quote:

Originally Posted by topser (Post 5658377)
super , spor la treaba , mi-am luat si eu un urs , al meu nu arata asa bine ca al tau , are bube , o sa incep si eu procesul de reconstructie ..o sa urmaresc topicul, o sa iasa ceva mmisto !

Bafta si tie cu ursul tau ! Speram sa iasa ceva ca 24/24 7/7 ma gandesc la masina asta :-)

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 5660953)
frumos tare,in curand o sa vina si al meu sper,bafta la tot ce faci la masina :)

Multumesc !

Quote:

Originally Posted by zpzpzpo (Post 5661673)
mergi pe bilstein fara sa clipesti.
nu ti bate joc de munca ta sa pui gunoaiele alea de ta technix sau jom.

Sincer pentru Bilstein as fi optat fara clipite, dar am auzit multe pareri bune si despre Ta-technix si Jom.
Atunci Bilstein SA FIE !

Sevastian_Vr6 18-02-14 20:27

Quote:

Originally Posted by last_don (Post 5664092)
Bafta si tie cu ursul tau ! Speram sa iasa ceva ca 24/24 7/7 ma gandesc la masina asta :-)

Multumesc !

Sincer pentru Bilstein as fi optat fara clipite, dar am auzit multe pareri bune si despre Ta-technix si Jom.
Atunci Bilstein SA FIE !

Am Ta-technix pe un vw corrado si iti pot spune ca sunt de nota 10, singurul "defect" este ca sunt cam dure, dar in rest nu am nimic de zis, si costa la sfert fata de bilstein.

coco_stancu 21-02-14 16:56

Superba masina, de aceeasi parere sunt si eu cu Ta-technix, adica, masina n-o faci de competitie sa zici ca-ti trebuie suspensie super performanta, plus ca una reglabila este mai practica atunci cand vrei s-o cobori sau s-o ridici cat vrei tu, uneori cea fixa s-ar putea sa fie ori prea sus, ori prea jos fata de cum ti-ai fi dorit tu. Din cate stiu eu Ta-technix si JOM sunt una si aceeasi treaba, asa ziceau baietii in alte discutii.
Este doar parerea mea, sper sa nu fi deranjat.

last_don 21-02-14 23:53

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sevastian_Vr6 (Post 5667500)
Am Ta-technix pe un vw corrado si iti pot spune ca sunt de nota 10, singurul "defect" este ca sunt cam dure, dar in rest nu am nimic de zis, si costa la sfert fata de bilstein.

Merci de sfat !

Quote:

Originally Posted by coco_stancu (Post 5669037)
Superba masina, de aceeasi parere sunt si eu cu Ta-technix, adica, masina n-o faci de competitie sa zici ca-ti trebuie suspensie super performanta, plus ca una reglabila este mai practica atunci cand vrei s-o cobori sau s-o ridici cat vrei tu, uneori cea fixa s-ar putea sa fie ori prea sus, ori prea jos fata de cum ti-ai fi dorit tu. Din cate stiu eu Ta-technix si JOM sunt una si aceeasi treaba, asa ziceau baietii in alte discutii.
Este doar parerea mea, sper sa nu fi deranjat.

Inca sunt nehotarat.....am auzit foarte multe pareri bune pentru Ta-technix, in + de asta chiar nu fac mai mult de 5000 de km pe an cu masina.....si Da, vorba ta, la urma urmei e reglabila....

Au venit si jantele !

KrYpToN 22-02-14 12:04

Frumoase dar parca ar avea nevoie de niste cauciucuri mai.. subtiri

BMWE3O 24-02-14 00:30

Quote:

Originally Posted by last_don (Post 5669244)
Merci de sfat !

Inca sunt nehotarat.....am auzit foarte multe pareri bune pentru Ta-technix, in + de asta chiar nu fac mai mult de 5000 de km pe an cu masina.....si Da, vorba ta, la urma urmei e reglabila....

Au venit si jantele !

Salut , jantele sunt de la KOS ??

ar88kos 24-02-14 15:14

:lol::lol:

Lt.Powell 28-02-14 10:27

Quote:

Originally Posted by last_don (Post 5669244)
Merci de sfat !

Au venit si jantele !

Daca vrei ceva mai low-buget, pune Ta-technix fara frica. Le am eu de vreo 2 ani pe masina si sunt foarte multumit de ele.
(de notat ca in astia 2 ani, cred ca am facut max. 5000 km cu masina)

last_don 12-06-14 22:54

2 Attachment(s)
Loading !

All times are GMT +2. The time now is 12:11.

- Copyright 2026 4Tuning