![]() |
Re: E30 - Coupe 325i M-tech 2 (ursar pe viata)
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pana una alta, se pare ca au ajuns intr-un final. OEM HELLA YELLOW CU SMILEY :D pffff cat mi le doream :D |
aduna, aduna !!:lol:
|
8 Attachment(s)
Ne miscam incet....
Mi-e dor de asfalt uscat, mi-e dor de sunetul ala de electromotor....din cand in cand ii mai dau o cheie sa ii aud mormaitul.. Pur si simplu iubesc masina asta, nu vreau altceva, nu as schimba-o nici daca as castiga la loto :lol: La interior am adunat mai toate "butonasele" am gasit si o mocheta impecabila pentru portbagaj si o bancheta in stare ireprosabila dupa lungi cautari. Cautam neaparat modelul asta de tapiterie, vreau ca masina sa isi pastreze in proportii mari tiparul cu care a iesit din fabrica. Inca "sap" dupa 2 recaro de coupe/cabrio care sa fie la fel de imaculate si care sa aiba acelasi material ca si bancheta. Nu prea sunt adeptul retapitarii dar incepe sa ma bata gandul la o retapitare cu materialul asta de pe o bancheta, sau de pe orice scaun de pe care pot lua tapiteria in cauza. Sunt bine venite orice sfaturi legate de treaba asta, sau daca are cineva 2 recaro in stare buna sa ma contacteze :-) Dupa ce mi-a venit s-a pus pata pe faruri galbene am achizitionat si niste semnale galbene. Nu le-am montat inca dar sper sa dea bine. Ursu` a mai primit un set complet de garnituri/semeringuri VICTOR REINZ (care am inteles ca sunt cele mai bune din cele aftermarket, sa ma contrazica cineva daca gresesc) si anume:- garnitura capac chuloasa- garnitura chiuloasa- suruburi chiuloasa(cap torx)- garnituri galeria admisie- garnituri evacuare- semeringuri supape- semering ax cu came. Vor veni cat de curand niste Keskin kt8 9j et15, toate bucsele din poliuretan si o suspensie sport de care inca nu sunt hotarat...Ta-Technix reglabila, Jom reglabila sau Bilstein B8 fixa... Astept sfaturile voastre referitoare la suspensie. |
super , spor la treaba , mi-am luat si eu un urs , al meu nu arata asa bine ca al tau , are bube , o sa incep si eu procesul de reconstructie ..o sa urmaresc topicul, o sa iasa ceva mmisto !
|
frumos tare,in curand o sa vina si al meu sper,bafta la tot ce faci la masina :)
|
mergi pe bilstein fara sa clipesti.
nu ti bate joc de munca ta sa pui gunoaiele alea de ta technix sau jom. |
Quote:
Quote:
Quote:
Atunci Bilstein SA FIE ! |
Quote:
|
Superba masina, de aceeasi parere sunt si eu cu Ta-technix, adica, masina n-o faci de competitie sa zici ca-ti trebuie suspensie super performanta, plus ca una reglabila este mai practica atunci cand vrei s-o cobori sau s-o ridici cat vrei tu, uneori cea fixa s-ar putea sa fie ori prea sus, ori prea jos fata de cum ti-ai fi dorit tu. Din cate stiu eu Ta-technix si JOM sunt una si aceeasi treaba, asa ziceau baietii in alte discutii.
Este doar parerea mea, sper sa nu fi deranjat. |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Au venit si jantele ! |
Frumoase dar parca ar avea nevoie de niste cauciucuri mai.. subtiri
|
Quote:
Salut , jantele sunt de la KOS ?? |
:lol::lol:
|
Quote:
(de notat ca in astia 2 ani, cred ca am facut max. 5000 km cu masina) |
2 Attachment(s)
Loading !
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning