![]() |
Re: Mehe
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
un blueprint cu ce am in gand pentru pontiacu de la saptamanal :D
pareri , sugestii ? am impresia ca e cam sorcova ... |
Quote:
|
masina asta e ciudata rau... incearca sa o faci putin mai joasa... asa pare muuult prea inalta
|
1 Attachment(s)
chiar am vrut sa iasa mare , masiva , sa vad ce pot face cand o pun pe background sa para mai joasa , oricum ideea era sa fie o magaoaie daia gen gran turismo , fia , dar de strada .
un alt mic update asupra schitei , daca e ceva in neregula va rog sa imi spuneti ca sa pot corecta la timp . |
1 Attachment(s)
O mica corectura
|
1 Attachment(s)
parca,parca iese ceva la pontiacul de la saptamanal ... cum e pana acum ?
trebuie corectat ceva ? pareri ? chestii de adaugat , de scos ? e mai mult decat clar ca nu ajung cu ea in concurs dar daca tot m-am apucat de monstru asta sa o termin :> *aerisirea jos de pe stanga sa nu mai aud de ea :evil: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
ultimul update pe seara asta , va rog sa-mi ziceti daca sunt greseli sa le corectez maine :) (doar la partea de brush -inca nu am terminat reflexiile)
|
2 Attachment(s)
pontiac sunfire beta version . urmeaza un update curand , va rog sa imi mentionati toate greseliile vizibile si invizibile sa le pot remedia in update , lista cu tot ce am gresit si eventual cum ar trebui sa fie :) geamurile le-am facut asa sa nu le las portocalii ca pe wip xD ... dar le voi schimba
enjoy : |
Quote:
|
este posibil sa fie strambe :)) leam pus inainte cu cateva minute sa o pun in topicul de concurs cand mi-am dat seama ca trebuie sa acopar cu ceva 2 guguloaie negre :) , alte probleme ? nu ma menaja , da tot pe teava vreau sa iasa masterpiece , si ma motiveaza critica scrisa in romane de Sandra Brown , agresiva si detaliata . propune-mi alt model de jante , orice , e beta version pot sa modific aproape tot de pe ea :)
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |