![]() |
Re: Intalniri...
Pana la urma numai oliver vine??? eo oricum o sa trec pe'acolo sa vad care'i treaba. Urat din partea celor care pot veni si nu vin. (se stiu ei)
|
Ultima strigare!!! Iese careva la 20:00?
|
Quote:
|
Eu la 20:00 o sa fiu acolo, daca nu'i nimeni, soarta am plecat.:evil:
|
Puneti'va toalele pe voi si pregati'va sa veniti.O sa fim cativa, facem o coloana prin oras ( o mai calcam si noi asa "putin"). Va astept acolo.:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
la sindicat mad ??? si mai zi cine mai vine :D
|
sau zi wei mad daca poti sa ma iei la tine in masina ... ca eu nu am cu cine sa merg :(
|
Quote:
|
Quote:
|
nu am vazut :) ... apropo daca esti asta cu camera posteaza filmele daca nu se vad numerele :)
|
Quote:
|
Duminica, 15.04.2007, ora 13:00, in poligonul din Botosani, intalnire ! Prezenta obligatorie :)
Mai multe detalii aici >adresa interzisa |
am fost plecat din oras, n-am apucat sa ajung aseara.. ce a fost? se mai face ceva si marti ? sau ramane valabila cea de duminica? Sarbatori fericite! :D
|
Quote:
|
Dumink intalnire in poligonul botosani toti membrii.Se vor prezenta foto si un filmulet de la ziua tuningului Bucuresti din 01.04.2007.Simi de data asta vii?
Si sa vedem cine poate aduce un laptop sa putem viziona si noi pozele si filmuletu ala pe care l-am filmat yo. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning