![]() |
Adresez shi eu o intrebare (pe care am postat-o shi pe prima pagina)... Care este data finala pentru inscriere???
shi altceva ... vb lui sfigmo ... o mashina trebuie sa indeplineasca doar una din conditzii (adica exterior, interior, motor, sound) sau pe toate patru?? Multzumesc mult! |
pun si eu aceeasi intrebare, cu aproximatzie: daca o masina are calitati pentru mai multe categori, ce se intampla?plateste de mai multe ori taxa de inscriere?
ca asta chiar nu inteleg si...se va face vreo selectie preliminara?cam cate locuri sunt acolo? lamuriti-ma plz...si inca ceva: care e data limita pentru inscriere? astept raspuns...sa vedem Oradea cu cate masini se va inscrie... |
taxa de inscriere este de 1.500.000 lei de masina
este valabila pentru ORICATE categorii participa... adica poate concura cu aceasta taxa la orice categorie sau la toate 4 daca doreste... IMPORTANT !!! INSCRIERILE au data limita de 15 martie inclusiv ! |
tuning show
TUNING SHOW sau nu. Nu va exista TUNING SHOW , iar organizatorii va vor anunta asta in curand. |
o simpla intrebare
vreau sa pun si eu o singura intrebare:
de ce organizatorii acestui tuning show ,care eu sincer cred ca va iesi ok ,nu am asteptat sa vada daca sunt si alte masini care merita sa intre si acum sunt dezmembreate si credeti-ma pe cuvant cand va spun ca sunt cateva masini care vor uluiiiiiiiiii romania si nu vb prostii, masini care ar pute sa urce prestigiul unui astfel de show.dupa parerea mea un astfel de eveniment ce consuma resurse ar trebuii planificat mai din timp. sunt cateva masini despre care stiu mai putin oameni momentan care sunt in febra prepararii si care vor putea concura la toate categoriile simultan si vb de un tuning care nu exista la noi .cine ma cunoaste stie ca nu vb prostii iar pt cei care nu ma stiu va promit ca o sa vedeti cel putin 3 masini de exceptie cel mai tarziu in mai. sincer imi pare rau ca nu sunt terminate mi-ar fi facut o deosebita plcere, hasky, sa particip!!!!!!!! doresc multa bafta si rog sa nu se supere nimeni pe mine . LA MAI MARE!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
DDB: Asa am zis si eu ...
|
Corect baietzi!
Un astfel de show ar fi trebuit planificat din timp... Oamenii sa-si inchirieze / plateasca locul inainte (ma refer cine vrea sa expuna) si daca vine cu un tractor cu axe sport :P sau cu un super bolid sa o faca pe pielea si pe banii lui... ma refer ca masinile (creatziile) sa fie surprize chiar si ptr organizatori/juriu Parerea mea... |
Re: tuning show
Quote:
|
ZVONIADA....
Exista, in jurnalism, o regula de baza - foarte simpla dealtfel - care, din \"bun simt\" si pentru a evita situatii neplacute, e bine a se aplica si ca principiu de viata: ORICE INFORMATIE TREBUIE SA FIE VERIFICATA SI SA AIBA LA BAZA CEL PUTIN 3 SURSE INDEPENDENTE
Nu-mi permit sa-l intreb pe d-l Sebastian care au fost acele surse, insa - probabil - deoarece da dovada de spirit de initiativa, ne va spune si fara a fi intrebat. Intre timp, tin sa precizez - OFICIAL - ca cele mentionate mai sus de domnia sa sint FALSE, VANTAGE MEDIA aflindu-se in plin proces de organizare a evenimentului. Mai mult, chiar daca fara intentie, acest gen de actiune poate aduce prejudicii - fie ele materiale sau morale. |
COMUNICAT
COMUNICAT OFICIAL
Anuntam pe toti cei interesati ca, ieri - 23 februarie 2005 - am fost informati de catre C&C Tuning asupra urmatorului aspect: :!: sintagma \"TUNING SHOW\" a fost inregistrata de catre firma mentionata mai sus la OSIM :!: Acest lucru face imposibila utilizarea legala a acestui termen de catre persoane/companii altele decit C&C Tuning, exceptie facind acele persoane sau companii autorizate de catre C&C Tuning cu privire la acest aspect. VANTAGE MEDIA a luat la cunostinta despre acest aspect IMPORTANT in gestionarea intregii organizari a event-ului preconizat sa aiba loc in perioada 26-27 martie 2005 si va actiona in consecinta. Concluzionind: Event-ul ramine a se desfasura asa cum a fost programat, avind la baza CONCEPTUL de \"tuning show\" fara a mai purta insa TITULATURA de \"tuning show\" Sperind ca acest comunicat sa puna capat oricaror alte speculatii, Cu multumiri, VANTAGE MEDIA |
Organizatorilor, oameni buni, dat mai multe date.Va rog.
Masinile vor trebui lasate pste noapte, ca si showul de la Arad, sau nu? ceva cu locurile de cazare se stie, sau stam fiecare unde vrem si putem?ca sunt probleme destule, pana la Bucuresti sunt 600 si ceva de km si daca venim, ar fi tare sa nu gasim unde sa doarmim. Deci, ceva informatii si legate de asta...suntem interesati si Oradea cred ca va paticipa cu cateva masini... Si de aia sunt (de fapt suntem interesati, mai venim si altii...sa ne uitam). Eu am rude in Bucuresti, dar... Sper ca se tine show-ul, in ciuda celor spuse de Sebastian... |
...
Singurii acreditati in a da informatii despre acest event sint:
- staff-ul VANTAGE MEDIA - administratorul site-ului 4tuning Masinile participante la eveniment vor trebui aduse si aranjate in incinta complexului PRISMA 2 pe data de 25 martie 2005, urmind a putea fi redate proprietarilor la sfirsitul event-ului - duminica, 27 martie - dupa inchiderea event-ului. Paza locatiei va fi asigurata de catre doua firme specializate in paza si protectie. Cu riscul de a ne repeta: EVENT-ul VA AVEA LOC VANTAGE MEDIA |
Numele oficial sub care se va desfasura evenimentul, va fi:
adVANTAGE MotorShow |
urmeaza schimbarile de rigoare in anunturi, afis, etc...
|
Pai si Sebi de ce spune ca nu se mai tine ? Care e ideea ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:00. |
- Copyright 2026 4Tuning