![]() |
Re: lumini bord golf 3
salut eu mi-am facut tot interiorul pe albastru (panou caldura , reglaj oglinzi , dezaburire luneta , ceasuri bord ...) as pune si poze dar nu stiu cum daca ma poate ajuta cineva ....
|
ai cand postezi mai in jos pe pagina butonul de manage attachements . atasezi pozele dorite ... e voila!
|
5 Attachment(s)
cam asa arata panoul de caldura, si altele.....
|
frumos bine lucrat,dar la turometru p aklo nu ai lucrat?am sa pun si eu niste poze cu ce modificari am adus din nou la masinuta la bord saptamana viitoare
|
sal ai id de mes si iti mai arat cate ceva gabysds
|
pot sa postez o gramada de linkuri cu ceasuri de bord custom pt golf 3 etc etc..
1. lumilile alea din bord nu au siguranta separat. exista posibilitatea sa fie arse (destul de comun tinand cont ca au ceva ani si in ele sunt becuri cu filament la fel ca nova, supernova), 2. daca umblii la butonul ce modifica intensitatea luminii sau il scoti peala automat nu mai merg luminile in bord. 3. da merg ceasurile de mk4 pe mk3 dar nu stiu daca renteaza investitia. numai cablajul costa vreo 85$ + ceasurile in sine... etc etc... 4. se potrivesc pe ceasurile de mk3 acele de la audi 80, si orice a aparut dupa 98 incoa... doar sa stii cum sa tragi fir si lumina sub ele. pt cei care vor link-uri cu ceasuri de bord de mk3 e simplu. google.com mk3 custom dash, custom odommeter etc.. cautati asa! pe vortex sunt exemple garla... |
cine cineva de unde as putea sa cumpar niste ace care sa conduca lumina pt mk3-ul meu?vreau sa modific si asta
|
salutare...
frumos ce ai facut gabysd...arata superb pe rosu . is innebunit ;d si vreau si eu sa imi fac. dar ... eu mi-am desfacut bordu acolo...am scos becu ala de la butoane.insa nu stiu cum sa fixez ledul :| am si sigurantza aia care trebuie pentru led... insa nu stiu cum sa il fixez. tu cum l-ai fixat ? mi-ar fi de mare ajutor putin ajutor...putina indrumare ;d am vazut ca ti-ai schimbat si culoarea luminii de la ceasuri si pe cea de la butonul pentru faruri. zi-mi si mie cum ai facut pls. mc mult. |
id gabysds si iti dau amanunte mai multe
|
4 Attachment(s)
http://translate.google.com/translat...ate.google.com pt skimbat tot interiorul,pt leduri www.led1.de
|
stit cumva vre-un tutorial in care sa explice pas cu pas schimbarea luminilor de la butoanele de geamuri , AC , panoul de caldura , etc ? eu vreau sa le schimb cu uneloe pe led alb sau albastru . mersi
|
incearca siteul care l-am pus ,este in franceza,dar daca privesti atent pozelz nu ai nevoie de traducere http://translate.google.com/translat...ate.google.com
|
Quote:
|
nu mai negociezi nimic la pret?k plus transport ajung 50 lei iar la banii astia dak, cauti bine e posibil sa gasesti un bord q totul:Dtotusi is doar niste bucati de plastic:-"
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:02. |
- Copyright 2026 4Tuning