![]() |
Re: E36 - CT 69 LOW
Ceva frumos... am vazut`o intr`o seara, am ramas masca la cum poate sa arate, foarte frumoasa, felicitari, si cat mai multi km fara probleme. App de probleme, atingi cu ea de asfalt pe undeva, parcari la mall, speedbumpere, trecerile la nivel cu cale ferata? Noi avem drumuri cat de cat bune in oras dar totusi e destul de joasa :D cu consumul cum sta?
|
Quote:
|
Pff consum mult mai ok decat batrana mea dacie:))
|
hehe,.. inseamna k o ai pe carburatie... ama vut si eu dacie dar modelu pe injectie 2001 si consuma cam cat asta :P
|
Am vazut clipul postat aici ; fa ceva cu fetele de usi, boxele ..... nu e ce trebuie. La exterior, eleronul GT .
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
new one `s :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce sa zic ... LKS nu dezamageste 8)
|
D data asta Grigore a fost inculpatul LKS a fost mana dreapta :) dar mai urmeaza un set d poze ... Stay tuned!
|
1 Attachment(s)
si acum jucaria este completa cu tot cu LTW :twisted:
|
frumoasa foc pisica, sa te bucuri de ea si sa ai mare grija de ea ca altele nu se mai fabrica si e plina lumea de cazaturi. App am vazut pisica lui AAA pe undeva prin zona veterani, e magnifica si nu am vazut-o de ani de zile. Au inceput sa apara pisicile in nebunie prin ct, mai este o cabrioleta m-pack completa madeiraviolet cred. Toate bune!
|
1 Attachment(s)
u have a new big
|
Multam frumos bajeti ... Ma bucur ca va place.. Dap eu am grija acum sper ca si ea s se pastreze lafel d bine ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning