![]() |
re: E30 - M Technik II Custom By EPU
Quote:
|
felicitari pentru masina si interior ...arata intr-un fel !8)8)8)
|
7 Attachment(s)
M Tech2 montat pe e30sedan NFL.In lucru.Scuze pentru calitatea pozelor.
|
10 Attachment(s)
Dupa cateva zile de munca la bandouri si praguri masina este gata.
Pachet M tech2 integral montat pe e30 NFL. Bandourile sunt montate cu suruburi, la nevoie se pot desface nu lipite cum am mai vazut montate cu mastic de parbriz sau mai rau cu negrese apoi chituite. Piesa de rezistenta fiind prelungirea de fusta fata (lip) care se poate colanta in carbon sau vopsi. Enjoy. |
2 Attachment(s)
Inca 2 poze
|
13 Attachment(s)
Revin cu poze, masina fratelui meu la care am muncit enorm, si inca nu sunt gata.
Masina e dotata cu un motor M20B20 cu instalatie electrica M50B20 si admisie cu multiclapeta custom si clapete de S50B32.S-a pastrat o parte din edmisia orig a motorului M20(portata) pe care am sudat o flansa pt a trece la clapetele de S50 apoi un plenum custom si toate modificarile de rigoare. S-a mutat vasul de la pompa de frana pe contraripa stanga iar tulumba servo fiind inlocuita cu un sistem de servofrana hidraulica orig BMW. In momentul de fata motorul mai asteapta ceva modificari in vederea aportului de putere si impotriva plictiselii. Va las sa va delectati cu ceva poze. |
Rog un moderator sa imi modifice numele topicului in" E30 M Technik II Custom By EPU."
Multumesc anticipat. |
Re: E30 - M Technik II Custom By EPU
Foarte tare proiectul..... Grija mare, mai sunt si altele de facut ;-)
|
Quote:
SA INCEAPA URSARIA!!!!!! |
salut ! stai cumva in berceni ? pe la dedeman ?
|
Quote:
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
Dupa o vizionare mai in detaliu a pozelor cu masina mea am hotarat sa va impartasesc si voua prin ce etape am trecut eu si ursul meu.(O mica istorie)Daca plictisesc pe cineva va rog sa ma opriti.
Prin 2004 terminand o masina cap coada cu tot ce se putea schimba la ea incepand cu tabla,inst electrica,tapiterie,motor,frane,etc,(mentionez ca am terminat-o in 2 ani)am decis sa trec la alt nivel binenteles tot pe tractiune spate si la posibilitatile de atunci.Prin martie 2004 am vandut Lada cu 1100E si am cumparat ursul cu 1200E si am inceput practic de la'0'. |
7 Attachment(s)
Am inceput prin ai cumpara jante Cr7 9J de la HAI-u fusta spate Mtech1 praguri si fusta fata le-am montat si din 2005 a inceput adevarata ursarie.
|
28 Attachment(s)
In scurt timp dupa montarea acestor piese mentionate mai sus au inceput reparatiile de tinichigerie si montarea unui pachet Mtech2 de fibra in anul 2005 si vopsitul integral al masini.Iar cu mare drag facandu-se montarea si demontarea ei.Nu puteam uita nici participarea ei la legalele din vremea cand ursii faceau legea, cand se mergea la curse cu masini de strada fara prea mari modificari nivelul anilor 2004-2005,cand daca aveai 200 Cp erai cineva,HAI-u,CRY-u,DGH-u,VEC-u sunt cativa din cei care pot confirma.
VA URMA. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning