![]() |
Dap mersi am luat tot ce atzi pus aici, mersi again. BTW Santos cea mai tare melodie, genul tau Freestyle Project - Rock Your Body de prin 96 da inca nu m-am saturat de ea :wink:
|
3 Attachment(s)
hai iti mai dau si eu niste piese marpha
|
1 Attachment(s)
:shock: :) nu e ptr tine dadi .. ptr altcineva .. da o pun aici ... ca merge.. :lol:
LowRider.. asta-i manea.. ;) iar 911 e blues :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Santose tu nu intelegi ca ce dansezi tu cu gagica la bairam cand ii pui mana pe cur nu e blues? :lol: E pop,balada rock etc..Uite asta e blues,asta asa ptr cultura ta generala bboy-ule :mrhappy:
P.S Da un search pe google ca sa vezi si tu ce e blues-ul..asta asa ca sa nu mai aberezi :lol: |
m-am saturat...
cum zici tu ... asa e ;) |
Hai alte melodi :P ca mai trebuiesc!
|
c`mooon... altele .... las-o asa ca mere asa..
;) o pui pe asta cu madonna de mai multe ori , e atat de frumoasa melodia ... incat nici nu o sa-si dea seama \"dansa\" ca e pusa de mai multe ori ... ;) |
Ia d'aici :headfones
|
Santos, PLS mai pune si tu vreo 2 3 melodii de genul \"Leonard Cohen - In my secret life\".
Dau o bere, 2, 3!!!!! :D |
mai caut.. si pun
muahahha singura chestie care se misca cand aduc melodie pusa de lowrider e.... degetul mic de la mana dreapta.... melodia aia , ii atinge coarda sensibila femeii tale ? :roll: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
intradevar.... asa e.. cum zici tu ....
acum .. sa-ti dau un sfat... vezi ca se preface ca-i place.. bine poate vinu`i place.. insa melodia e de aruncat la cosul de gunoi ... si .. cam atat.. uite melodie care sa mearga cu vin si lalala TOT USHER , acelasi album... :roll: sa stii ca-i mai multumita a mea , in troleu , cu melodia asta al p3`player decat a ta cu ... melodia aia ... lasand gluma la o parte consider ca melodia asta e de .. 12498072098710958723409685725 de ori mai reusita decat throwback ... pm ;) e altfel.... check it out.. ;) |
2 Attachment(s)
Mda..e clar ca gusturile noastre in materie de muzica sunt total diferite :lol: Deci ca sa intelegi ca o melodie nu trebuie sa fie neaparat slow ca sa fie \"de inima albastra\" o sa iti pun o melodie sa vad ce zic.E si romaneasca..poate pe alea in engleza nu le intelegi :lol:
Si una cu Ashanti mai hard (santos,vezi si versurile :lol: ) |
1 Attachment(s)
:lol: :lol: pfoai ... mersi ca ai pus si una romaneasca... acolo era problema... ;) nu intelegeam versurile..
pfff ce grijuliu esti tu :) ... ai grija de toate.... doamne doamne ... ce s-ar face forumul asta fara un grijuliu ca tine :) acum dau jos melodiile , revin cu pareri :) :) de abia astept sa vad ce..... ai mai pus ... pana atunci SUS VIOARA !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: __________________________________________________ ______ pareri : pfoai de pm ce kitsch .... *** de beat - super versuri daca punea versurile astea pe alt fundal ... era ceva asa.... pm ... doar versurile si etc merg merge si melodia da.,.. pm... ii atinge alta coarda femeii ... nici un caz aia sensibila .. asta e ... vba de gusturi ... normal ptr tine tre sa fie d`astea ... :) :) sa-ti sara masina de la hidraulice... la mine tre sa fie linistoare , slow , ca sa nu deranjeze lumea din troleu nu ? :lol: :lol: :lol: :lol: __________________________________________________ _________ Proconsul - lalal interesanta melodia ... pacat de.. melodie , versurile sunt iarasi frumusele ... se putea mult mai bine .. da... ce sa-i faci .. REZULTAT : aman2 melodiile de ***us mistikus ... nu-mi plac.. le-am sters deja ... ACUM ... VIN CU O INTREBARE ============>>>>> Where`s ya head @ ????? ntz ntz ntz ntz :( hai sa-ti pun 2 melodii frumoase.. nu ce pui tu ... lente alea alea .. nu .... BUM BUM BUM :? |
Aia romaneasca e doar de exemplu..iti dai seama mai clar ca o melodie nu trebuie sa fie neaparat slow ca sa fie pe placul femeilor :wink:
p.s. esti fan salam si \"am dusmanie pe bani\"? :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning