![]() |
Voi ce zicetzi mai are Steaua vreo shansa sa se califice? :?
|
acasa, Steaua va scoate un egal in cel mai bun caz, dar ma indoiesc...
este o echipa mediocra a carei punct culminant este un eveniment care a avut loc acum 19 ani si cred ca asta spune destule... si apropo - sunt stelist. marfa, nu? (mai presus sunt parior si SI MAI PRESUS REALIST) |
STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CAMPIONEEEEEEE!!!!!!!!!!!! : :dance: STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CAMPIONEEEEEEE!!!!!!!!!!!! : :dance: STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CAMPIONEEEEEEE!!!!!!!!!!!! : :dance: STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CAMPIONEEEEEEE!!!!!!!!!!!! : :dance: STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CAMPIONEEEEEEE!!!!!!!!!!!! : :dance: STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CAMPIONEEEEEEE!!!!!!!!!!!! : :dance: STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CAMPIONEEEEEEE!!!!!!!!!!!! : :dance:
|
gata frateeee o sa inebuneaska BECALI ..
Oieruleeeeeeeeeee cica ai cashtigat Blat Oare ?? |
4 Attachment(s)
In acest moment nu pot sa transcriu ce sentimente ma incearca .... am avut ocazia sa fiu martor la o victorie istorica ..... superstitia mea de a nu ramane pe stadion la sf meciuliu a dat roada inca o data ......
Imi pare rau ca nu am mai putut sa filmez dar: 1. Un idiot(eu) nu a incarcat acumulatorii :D 2. Niciodata nu stau pana la sfarsitul meciului ..... asa am putut sa vad penaltiurile :D |
Re:
Quote:
Blat cu Valencia .... nu cred |
HAIDETI........CARE MAI COMENTATI CEVA DE STEAUA????
NIMENI????????? NU AVETI IDEE CE BINE MA SIMT IN ACEST MOMENT!!!!!! STEAUA A DOVEDIT DIN NOU CA ESTE O ECHIPA DE TALIE EUROPEANA!!! FORZAAAAAAA STEAUAAAAAAA!!!! |
Re:
Quote:
daca castigau prin succesul lor, era altceva ! parerea mea ! |
\"stai linistit ca Valencia a ratat ultimul penalty
daca castigau prin succesul lor, era altceva ! parerea mea !\" parerea ta e una idioata ...sec ! habar nu ai ce vorbesti ; evident ca au castigat prin succesul lor ; au muncit , au alergat de-au rupt pamantul si au avut o vointa greu de imaginat ( la 130 000 euro per jucator as fi alergat si eu 2 ore :) ) acum mai lipseste sa candideze Becali la primarie ca doar a eliminat valencia :) |
Valencia a ratat ultimul penalty dar Steaua a dat doua goluri.. astfel a determinat ratarea ultimului penalty... deci e meritul lor :lol: :wink:
FORZAAAAAAAAAAAAAA STEAAAAAUAAAAAAAAAA!!! Le-am rupt capatanile... sa moara toti de ciuda!! |
Steaua2-0Valencia Si Steau a castiagt la penalti
Sry ptr ca nu am crezut in calificalea stelei desi sunt stelist Asta da echipa Campione Campione Campione Campione Campione Campione Campione Campione Campione Campione Campione Campione Campione Campione Campione Campione Campione Campione :peace: |
FC Valencia has quit UEFA cup (Read error: Connection reset by Steaua Bucuresti)
|
ati innebunit, sa mor yo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
La cat suflet si la cat au alergat jucatori Stelei in seara asta meriau DIN PLIN sa castige!!!
Nu am mai vazut asemenea meci de f mult timp!!!! Eu zic ca are f multe sanse sa ajunga in finala!!!! |
STEAUA
S-A CALIFICAT URA!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning