![]() |
Re: Tuning Days - Foto/Filme/Impresii :
wtf e 350d ? un camion Roman ?
|
nu. e un aparat de foto meserias de la canon. http://images.google.ro/images?svnum...%C4%83+Imagini
|
Dupa cum ma asteptam....mult pasaret :) si masini frumoase. Felicitari Lucian pt masina....sincer mie imi placea si inainte cat despre trabant....ala e tuning adevarat...exact cum zicea si sgm-ul. Sunt multi care au bani si masinile le sunt pregatite de altii.....dar sunt f putini care si le fac ei. Pentru acestia numai respect.
Ps: X-ray....imi zici si mie codul de la culoarea de pe opel? :) ca mi-ai dat idei :P |
13 Attachment(s)
Bwey ... noi nu muscam :)
|
10 Attachment(s)
pacat ca dacia lui SGM nu avea capota ridicata... :(
|
10 Attachment(s)
yamaha turbo :D
|
10 Attachment(s)
.........................................
|
3 Attachment(s)
apropo escalade ala avea niste jenti.... cel putin 26"
|
a fost misto.....pacat ca nu era revista disponibila:( si ca nu miam vazut lucrarea pe panou la vt:D dar nui nimic. a fost foarte tare. fete de treaba, masini frumoase, fete frumoase, muzica buna, fete bune...si ah....in caz ca nu am subliniat: FETE BUNEEEEEEE:twisted: sper sa mai vin si maine. daca nu, ramane pe duminica;)) nrk
edit: mai era si cabral pe acolo...dar nu el e important ci FETELE BUNEEEE:D in plan secundar: masinile tunate:P |
vreau si eu niste poze mai artistice cu mustangu daca aveti... pls...
|
9 Attachment(s)
masinile din 4ss prin obiectivul meu
edit: +1 moto -1 oltcit turbo (mi-a scapat, revin maine) :-) |
Eu vreau sa felicit 4ss. Un club vechi ... trecut prin multe , care parca pe zi ce trece e mai fresh desi a avut momente de cumpana . O singura obiectie am referitor la masini ... Hondaru stie . ;)
|
In sfarsit muzika GGDului ...
Masinile 4ss sunt si obiectivu meu. Maine vin cu poze ca se duce un tovarash iar duminica eu :) |
deci cred k o sa ma imbolnavesc .. asta e unul din momentele cand mi-ash fii dorit sa ma fii nascut mashina :D
|
15 Attachment(s)
a II-a serie de ieri... masinile de pe la firme (nu pun de la alte cluburi k poate nu am masinile tuturor membrilor si sa nu se supere)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning