![]() |
Re: Pisica mea iubita... :D
Mda... la dat jos fostu` prop si mi`a lasat gauri si rugina!:D Sheet hapens
|
ia-ti o capota noua de protbagaj si pune eleron din ala mic (codita) de ///M
|
Quote:
|
capota o am vreau sa astup lucu de nr ....da nu am timp acum ......urmeaza soon !!! Mai astept unele indicatii de genu` ce gadgeturi aveti in masina s.a.m.d
|
Quote:
vezibca e unul de vanzare la bazar pe forum |
Quote:
Masina o sa primeasca in vara asta un 2.5 24v 192Cp in "toate mintile" ... si cu toate anexele ... ( exista toata masina de pe care o sa se faca transplant ) ... Timp sa fie ! |
am vazut azi masina si prin valu si prin basarabi tot frumoasa e ce sa zic numai bine(eram cu un vw negru nu stiu daca mai observat)
|
sa ai parte de pisica in primu rand si la cat mai putine incidente, si succes cu modificarile... daca o sa fie asa ceva... useru tau ma pune pe ganduri :-/ :)))
|
Quote:
|
Quote:
Nu vrei sa stii ce pisici demolate se vand pe bani mai multi :!: Eu spre exemplu am luat una de 4600 E dar si-a pus mainile in cap florica cand a vazut-o... inca ~ 1000 USD am bagat in ea sa o aduc pe linia de plutire... Daca as fi dat peste tipu asta de ti-a vandut-o din timp mergeam la 2 noaptea la notar sa mi-o iau (gaseam eu unu non-stop :-P ) Fii bucuros si stapaneste-o sanatos si fara incidente :rolleyes2 Bafta ;) |
a luato cu 5500 euro din cauza anului..ca daca era din 95 96 cred ca sarea de 7500 e...
|
Quote:
|
si eu as cumparao de la tine,ar fi a 3-a oara...!nu stiu de ce am vanduto a doua oara...,bafta!
|
chiar asa de ce ai vandut`o!?:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning