Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   fete la cursele ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/37-fete-cursele-ilegale.html)

Turbo110 03-10-03 18:48

:D

Urata rusine si-a luat gagiu !

tekno 04-10-03 01:15

batut de fete!

eah...
dupa cum ziceam yo...
cred ca ii rushie shi sa iasa din casa al ala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cecilia 05-10-03 15:11

uf..... depinde de ce curse vorbitzi.. sincer eu nu prea agreez liniutzele unde nu conteaza decat masina. adevarata mana se vede la un raliu
si ne intoarcem iar la carmen berghea...
oricum gabi shtie
cand era vorba de raliu de martisor baietzii mi-au propus sa conduc golful
asha cum zicea si rika : mergi incet pe curbe si il arzi pe linie dreapta..... si deja parca nu mai conta
cand ai o masina tare potzi sa fii si cel mai prost sofer! la liniutze tot ce trebuie sa shtii e cuplul maxim al masinii!!!
asha ca despre subiecte fete la curse .... mai trebuie dezvoltat!!

catalin rs4 15-10-03 03:51

eu sunt de aceasi parere cu tekno sincer sa fiu daca mar facea o femeie miar fi putin rusine dar nu poti mereu sa castigi mai trebuie sa mai si pierzi din cand in cand asta este :D :D :D

tekno 16-10-03 11:42

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oare sha schimbat tipu nr de inmatriculare?
:) sa nu ma i-l cunoasca lumea......

ESPinoza 16-10-03 13:25

hehe daca era vorba de asa trebuia sa se mute din orash :D

catalin rs4 16-10-03 14:27

este cum va vorba despre mine??? :D :) :D

ESPinoza 16-10-03 15:45

lol de asta ai plecat din tzara? :) hehe

Gabi 16-10-03 18:59

Guys, calm down :lol:
O femeie poate fi de multe ori ( in multe cazuri ) superioara unui barbat, asa ca de ce nu poate fi superioara si cu colacu-n mana ?:D

ESPinoza 16-10-03 19:09

lasa sa fie superioare cu altceva in mana :) ca la aia se pricep cel mai bine

Gabi 16-10-03 19:14

ESP: intr-adevar ( nu toate ) dar si cu colacu` se pricep :lol:

catalin rs4 16-10-03 19:43

:D am vazut aici o fata la ilegale era una cu o calibra si ia cam intrecut pe baieti :D :D 8)

BigMac 18-10-03 14:51

1 Attachment(s)
Am vazut eu o tipa tare de tot la ilegale.. da' cred ca ati vazut-o si voi :lol: :lol:

tekno 19-10-03 12:28

fete

loool
nu imi faci cunoshtintza cu ea??? :lol: :lol:

Anonymous 21-10-03 14:26

hmmm...

Se pare ca am deschis un subiect destul de interesant. Despre blonda... ce sa zic? Bravo ei! As vrea sa vad si eu asa ceva.
Cat despre tipa cu Calibra... n-avea nici o sansa. Nu stiu cu cine s-a tras de-adevaratelea. In sfarsit.
La curse fetele nu trebuie doar sa dea din fund si sa stea frumos pe langa masini. Cel mai bun examplu, castigatoarea noastra Silvia care nu iese in evidenta prin modul de a se imbraca ci prin faptul ca stie sa controleze o masina tare.
Ne mai auzim sau ne vedem curand sper. Daca ilegalele nu mai merg, macar la legale.

All times are GMT +2. The time now is 10:16.

- Copyright 2026 4Tuning