![]() |
Re: Vand carti tehnice
Valabil.
|
Valabil.
|
Valabil.
|
Calculul si constructia automobilelor, 628 pagini - M. Untaru, Gh. Fratila, Gh. Potincu, N. Seitz, I. Tabacu, Gh. Peres, T. Macarie, 1982 - 70 lei
Valabil. |
Valabil.
|
Valabil.
|
Valabil.
|
Pentru cine cumpara cel putin 10 se face reducere 30%.
Valabil. |
Am facut un calcul la carti si costa in jur de 4000 lei.
Daca este cineva interesat de toate, sau daca stiti pe cineva care ar putea fi, i le vand la pretul de 1000 lei. Cartile sunt foarte bune, au fost ale tatalui meu care a fost seful atelierului de proiectari dintr-o uzina importanta pe vremea cand aveam industrie, iar pentru un inginer reprezinta o investitie foarte buna. Sunt unele care abia daca se gasesc cateva in librarii judectene. |
1500 lei toate.
|
Le vand pe toate la pretul de 600 lei fix, adica 3 lei cartea (cat TVMania pe care o cumperi ca sa o arunci). Mi se rupe sufletul sa le dau asa ieftin, pentru ca stiu cat de mult i-au folosit tatalui meu, insa imi ocupa prea mult spatiu. Cel mai probabil ca atat primesc si la Anticariat .... puteti alege 10 carti si veti vedea ca doar ele fac 600 lei.
Nu-mi mai faceti oferte pentru separat, multumesc pentru intelegere. |
Valabil.
|
500 lei urgent pentru ca ma apuc de renovat si eliberez tot ... deja e mai mult decat chilipir
Titan. |
Am reusit sa le fac loc in boxa, deci vanzarea lor nu mai este o urgenta, insa pastrez oferta de 600 lei pentru toate.
|
Pentru a fi mai usor de parcurs, in ultimul topic voi trece toate cartile vandute.
Vandute: Mecanica fluidelor si actionari hidraulice si pneumatice – Fl. Ionescu, D. Catrina, Al. Dorin 1980 – 30 lei Autoturismul Dacia 1300 – A. Brebenel, C. Mondriru, I. Farcasu 1978 – 10 lei Indrumator de limbaje de programare - M. Jitaru, C. Macarie, St. Niculescu 1978 – 5 lei Teoria codurilor – I. Creanga, D. Simovici 1975 – 30 lei Proiectarea masinilor-unelte – A. Vaida, E. Botez, S. Velicu 1980 – 5 lei Stantarea si matritarea la rece – V.P. Romanovski 1970 Calculul de rezistenta al pieselor de masini – GH. Buzdugan, M. Blumenfield 1979 Cartea frezorului - 15 lei Desenul tehnic industrial (vol. II) – Aurel Zanescu 1958 – 10 lei Instalatii tehnico-sanitare si de gaze, manual pentru cls. XI-XII liceele industriale cu profil de constructii si scoli profesionale – Veronica Florea, Virginia Rusu 1988 – 20 lei Restul valabil. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:38. |
- Copyright 2026 4Tuning