Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Masinele noastre preferate sau visele noastre....... (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/369-masinele-noastre-preferate-visele-noastre.html)

FSF 25-01-04 21:36

ESPionza:numai asta am gasit-o.DAr intra pe supercars.net si gsesti...

mpa 26-01-04 06:34

WWW.modifiedcars.COM

xbogdanel 27-01-04 13:19

2 Attachment(s)
iata ce mi-as dori yo....nu doar pt k sunt fan renault...dar si bmw (si chiar peugeot),ci si pt k mi se pare chiar mishto piesa asta...

pimp_lex 27-01-04 17:33

Quote:

Originally Posted by \"xbogdanel\"
iata ce mi-as dori yo....nu doar pt k sunt fan renault...dar si bmw (si chiar peugeot),ci si pt k mi se pare chiar mishto piesa asta...

Pai aici era vorba de masini din vis........chiar tu visezi cel mai tare la un Megane Coupe cu 5000 euro de modificari ?

xbogdanel 27-01-04 18:27

eram sigur k o sa se ia cineva de mine....
chestia e asa....k visul meu e mai realizabil decat al multora...:)...
pe langa RATBu de kko din fiecare zi...e un vis meganu ala...:)
asta e.....vorba unora \"unii are,altii n-are\"

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
Quote:

Pai aici era vorba de masini din vis........chiar tu visezi cel mai tare la un Megane Coupe cu 5000 euro de modificari ?

pimp_lex 27-01-04 18:32

)
Quote:

eram sigur k o sa se ia cineva de mine....
chestia e asa....k visul meu e mai realizabil decat al multora...:)...
pe langa RATBu de kko din fiecare zi...e un vis meganu ala...:)
asta e.....vorba unora \"unii are,altii n-are\"

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
Quote:

e normal ca fata de RATB e vis, si nu m-am luat detine, mi s-a parut doar ceva ciudat ca masina din vis sa fie ceva realizabil........de obicei cam visam la ceva care nu prea vom avea vreodata (ianafar de daca nu castigam la loto :lol: )

xbogdanel 27-01-04 19:45

2 Attachment(s)
d'asta ce zici??

:)....nu mi-o doresc,dar e tare ciudata...

xbogdanel 27-01-04 19:55

2 Attachment(s)
binee....sa vorbim de vise adevarate!!!!!

xbogdanel 27-01-04 19:56

noi vorbim de vise d'astea....sa zicem k se indeplinesc....dar ce facem?le caram noi pe ele in carca,in loc sa ne care ele pe noi....cu garda asta joasa nu cred k poti iesi pe strada cu masinile astea...

xbogdanel 27-01-04 20:29

am uitat...visul meu ar fi k in masina mea (pe care sper s-o am cat de curand) -oricare ar fi ea; sa-mi trag o linie beton,cu ceva boxe beton si cu un tub in spate care sa crape asfaltu....

ps: n-aud bine,deci tre sa dau mai tare....

FSF 27-01-04 21:34

6 Attachment(s)
Ce zici xbogdanel de boxele astea ? Te-ar multumi ?

FSF 27-01-04 21:50

6 Attachment(s)
Mai baieti eu zic ca daca visezi la ceva speri sa ai acel lucru odata si odata . Mie im plac S-urile pentru ca sunt niste masini cu clasa adica merge si sport si sunt si lux le inbina pe amindoua ,dar bineinteles imi plac multe alte masini cum BMW-urile si ceva vechi (american muscle) sau Golfurile 2 si 4 ,pun si ceva poze pe gustul meu .

xbogdanel 27-01-04 21:58

merg boxele alea...pe VW ala negru...hmmm..asa da!

Quote:

Originally Posted by \"FSF\"
Mai baieti eu zic ca daca visezi la ceva speri sa ai acel lucru odata si odata . Mie im plac S-urile pentru ca sunt niste masini cu clasa adica merge si sport si sunt si lux le inbina pe amindoua ,dar bineinteles imi plac multe alte masini cum BMW-urile si ceva vechi (american muscle) sau Golfurile 2 si 4 ,pun si ceva poze pe gustul meu .

viviesp 28-01-04 09:28

6 Attachment(s)
:twisted: poftiti baieti>>> salivati... :twisted:

viviesp 28-01-04 09:35

2 Attachment(s)
:twisted: APROPO... vroia cineva un peugeot ????
POFTIM un 206 !!!!!
:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 09:05.

- Copyright 2026 4Tuning