![]() |
ESPionza:numai asta am gasit-o.DAr intra pe supercars.net si gsesti...
|
|
2 Attachment(s)
iata ce mi-as dori yo....nu doar pt k sunt fan renault...dar si bmw (si chiar peugeot),ci si pt k mi se pare chiar mishto piesa asta...
|
Quote:
|
eram sigur k o sa se ia cineva de mine....
chestia e asa....k visul meu e mai realizabil decat al multora...:)... pe langa RATBu de kko din fiecare zi...e un vis meganu ala...:) asta e.....vorba unora \"unii are,altii n-are\" Quote:
|
)
Quote:
|
2 Attachment(s)
d'asta ce zici??
:)....nu mi-o doresc,dar e tare ciudata... |
2 Attachment(s)
binee....sa vorbim de vise adevarate!!!!!
|
noi vorbim de vise d'astea....sa zicem k se indeplinesc....dar ce facem?le caram noi pe ele in carca,in loc sa ne care ele pe noi....cu garda asta joasa nu cred k poti iesi pe strada cu masinile astea...
|
am uitat...visul meu ar fi k in masina mea (pe care sper s-o am cat de curand) -oricare ar fi ea; sa-mi trag o linie beton,cu ceva boxe beton si cu un tub in spate care sa crape asfaltu....
ps: n-aud bine,deci tre sa dau mai tare.... |
6 Attachment(s)
Ce zici xbogdanel de boxele astea ? Te-ar multumi ?
|
6 Attachment(s)
Mai baieti eu zic ca daca visezi la ceva speri sa ai acel lucru odata si odata . Mie im plac S-urile pentru ca sunt niste masini cu clasa adica merge si sport si sunt si lux le inbina pe amindoua ,dar bineinteles imi plac multe alte masini cum BMW-urile si ceva vechi (american muscle) sau Golfurile 2 si 4 ,pun si ceva poze pe gustul meu .
|
merg boxele alea...pe VW ala negru...hmmm..asa da!
Quote:
|
6 Attachment(s)
:twisted: poftiti baieti>>> salivati... :twisted:
|
2 Attachment(s)
:twisted: APROPO... vroia cineva un peugeot ????
POFTIM un 206 !!!!! :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning