![]() |
E groteasca. Mai bine o lasa stock. Faine stopurile alea de tractor :oops:
|
Re:
Quote:
ar trebui ca lumea sa comenteze doar daca sunt in stare sa faca asaceva cu mana lor ....... nu zic ca e super tuning dar merita sa fie laudata initiativa .... |
1. nu te`am facut prost
2. fa ce vrei.. ia initiativa, construieste`ti si tu un *** de masina, ca obs ca de mult nu s`a mai postat la kitsch tuning .. si baietii abia asteapta ;) |
esti cam eronat epox.. ar trebui sa posteze doar cei in stare sa-si faca masina sorcova? gandeste si tu inainte sa postezi...
|
Re:
Quote:
|
Are stergatoare la faruri :wink:
|
mie imi place masina.daca e facuta de el cu manutele lui merita respekt.oricum important e sa-i placa lui.
|
sunt curios ce coeficient de aerodinamicitate are el cu, cutia lui de chibrituri. E prea patratzoasa, prea tataiata cu toporul, zici ca a jucat in Mad Max. Si , da , mai intai sa ii placa celui care a facut`o dar totusi nici chiar asa....
|
Omu a avut idei si lea pus in practica...masina nu e urata...am vazut-o de foarte multe ori si nu kitch!(dupa parerea mea!!!)
Respect pt. om si munca lui!!! |
...nu-i pe gustul meu.Insa...nu inteleg ceva..de ce va legati cu totii de stop-urile de tractor uitati-va cat de mult seamana http://radified.com/gfx/ferrari.jpg . Daca nu s-ar fi pus si pe tractoare,tv-uri...v-ar fi placut?Acum..sa fim sinceri..ce stop-uri pica mai bine...astea sau cele originale ? doar..alea sunt de Renault..nu de TV
|
asta nu inseamna ca nu consider masina kitch :evil:
|
vezi ca exista posibilitatea de EDIT ,numarul de posturi nu face pe nimeni `interesant`
eu unul apreciez munca omului, dupa mine e ceva dragutz,deosebit |
OFF-TOPIC
Quote:
Numai Bine! |
Mi se pare o incercare nereusita de tuning ce merita apreciata totusi ...
Spatele e frumos ... Stopurile imi amintesc de nissan r34 din nfs underground 2 [ erau niste stopuri p-acolo de seamana cu astea de tv ] Body-kitul este urat .... este prea patratos ... Fata masinii este oribila .... :(:(:( Proprietarul merita laudat pentru ce a facut , insa masina seamana cu cele din emisiunea Scrap heap challenge de pe discovery channel . Pacat de banii investiti in ea ... parerea mea . |
a pierdut timpu` degeaba..masina arata super naspa, dar daca lui ii place..asta e :?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:54. |
- Copyright 2026 4Tuning