![]() |
Re: Dacia 1300
bravo ma! sincer nu mi-a placut ca te-ai apucat de drifturi dupa...in rest...ia-ti o baterie de doamne ajuta!
|
stiu ca nu a fost ok cu driftu` dar sincer nu m`am aputut abtine dupa ce am vazut cat o putut sa dea sistemu` sincer nu ma asteptam, pt cei pe care i`am deranjat cu driftu mii de scuze
|
Felicitari pentru rezultat! Daca reusesti sa rezolvi problema curentului ai o masina buna de Street B, unde ai participat, presupun. Mutam masina la sectiunea SPL?
multumesc pt felicitari Rellaxx , daca crezi e demna de sectiunea SPL se poate muta .... |
Vreau sa te felicit pentru SUPER rezultatul obtinut.Din 2x400w RMS sa obtii 147.7db intr-o caroserie de berlina(!!!!) si mai ales dacie unde "etanseitatea" este un termen care oricat am vrea sa il asociem cu caroseria nu vom putea si deasemenea utilizarea unei baterii obisnuite.
Cu o baterie deep cycle vei "umili" sisteme SPL cu mult mai scumpe ca al tau. Deci,Ionut, sincere felicitari si iti spun ca prin rezultatul tau ai uimit multe persoane avizate/neavizate,cel putin pe mine. La mai mare!!:) |
multam BASIC , acest concurs ma pus putin pe ganduri cred ca voi face ceva modificari , (incepand cu curentu`) pt a putea obtine un rezultat cat aistabil, a fost frumos acel 147.7 , dar cred ca va fi si mai frumos daca se va putea da de cate ori se va vrea....
|
bravo omu!am ramas masca cand am vazut cat ai scos cu dacia:D
|
Vatra Dornei-i fruncea la sunet. Ne ridicam incet si sigur. Bravo
|
Felicitari petntru rezultate, suntem alaturi de tine
|
Ca sa vedeti ce se poate face dintr-o Dacie. Bravo frate. In curand vei fi primul la categoria ta.
|
la locul unu e greu de ajuns cu sistemul asta , oricum voi face tot ce pot pt a ajunge cat mai sus ...
|
Quote:
|
ma Alex da Bmw tau cand il vedem pe forum.
|
noi modificari ale sistemului
Head Unit DEH-P88RS Baterie Kinetik HC 2400 Cabluri 0 AWG posibil inca un amplificator jbl 1201.1 |
piesa mestere! de abia astept sa vad diferenta! ne vedem la urmatorul db
|
Tre sa vad acuma daca mai rezist inauntru. Tura trecuta am rezistat acuma nu stiu. Vezi ca s-ar putea sa vin la Cluj sapt asta. Pregateste sa-mi prezinti noile achiziti.
:peace: Vw - Audi are probably the best cars in the world :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
- Copyright 2026 4Tuning