Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Audi TT 1.8 T, 231 CP, rosu cameleon (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/36724-audi-tt-1-8-231-cp-rosu-cameleon.html)

CaDDy 27-06-07 00:39

Re: Audi TT 1.8 T, 231 CP, rosu cameleon

masina e frumoasa... bine intretinuta... si kalule .. shtim totzi pr apropiati k ai facut alegere buna daca ai cumparato` pt prietena :D

Ma fratilor ... in afara de porcariile alea cu Turbo si Tuning(CARE A RECUNOSCUT SI ACTUALUL PROPIETAR K NU DAU BINE SI O SA FIE DATE JOS ).. nu am nimik de reprosat la adresa mashinii .. arata mult mai bine in realitate ..

Ionut iar postezi aiurea ? :lol:

Robbert 27-06-07 00:39

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 968598)
In prezent am cumparat eu masina si o sa fie a prietenei mele

sa o stapaneasca sanatoasa ca e masina super frumoasa si probabil ii sta bine in ea :-)

Kaluvr6 27-06-07 00:42

mersi :) sa dea D-zeu :) tre sa`si ia permisu si o sa fie a ei :)

Aaronnel^ 27-06-07 00:50

2 Attachment(s)
ie`te`le....masini vechi si naspa...culoarea nu se pune si tunate dupa rieger amandoua....la anu le schimbam ca nu se mai poarta...nu asa??

Kaluvr6 27-06-07 00:51

Ms aaronele

trafy-vr6 27-06-07 09:12

ba urat e tt`u ala...ai ales cel mai naspa kit de la rieger...sti de ce e naspa? ca nu am vazut decat pe 2-3 masini in Romania...si astia cu gura mare..ia amintiti`va voi..si daca nu va amintiti va dau eu linku cu Bora aia cu aceelasi kit care a fost si intr`o revista de specialitate din tara....uite eu am un opel astra si chiar nu`mi place masina..acuma vreau sa`mi iau o dacie 1310 si sa pun kitu asta pe ea ca sa fie kitch si ca e cel mai naspa kit si nu il cumpar de la rieger..ci il fac in spatele blocului ca sa pot posta la " masina mea cu kitch de la rieger " sa vad ce mai zice lumea
linku de care vorbeam: https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/17973-bora-by-xelnaga-nuvolari-style.html

Comunistilor....propietari de Dacia:P

Kaluvr6 17-07-07 18:09

masina s`a vandut acu o saptamana :( in Galati. M`a sunat noul proprietar si a zis ca sunt innebuniti aia p`acolo. :)

IONUT-GBP 17-07-07 18:15

Au si dc sa fie innebuniti era o masina superba :D...ca si fratis`o Corrado :D:D:D..pacat ca nu mai e in valcea :(

vlad_aaaaaa6 17-07-07 19:19

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1002433)
Au si dc sa fie innebuniti era o masina superba :D...ca si fratis`o Corrado :D:D:D..pacat ca nu mai e in valcea :(

am vazut si io masina aku vreo 2 sapt..cand am plecat din buc..mergea spre bv..jur k cea mai "2FAST2BUFF" car with one fucking mad colour...

GL91ANB 19-07-07 16:07

am vazut si yo masina in galati.. nebunie curata frate ii dadea blana serioasa pe bulevard..
Sa o stapaneasca sanatos

11tun 04-08-07 00:06

deci masina arata super bine doar ca aspect exterior!!!!
doar ca aspect exterior !!!
mai zic odata, doar ca aspect exterior !!

partea tehnica lasa mult de dorit,foarte mult !!
nu vb prostii eu am condus'o !!
eu nu mi'as risca viata cu asa ceva..

ii doresc la noul proprietar sa o conduca sanatos , sigur va face impresie cu ea, e belea rau pe strada se uita lumea in draci dupa ea... dar cum am mai spus doar pt spectacol e buna !
muzica e de carton rau .

Kaluvr6 17-08-07 14:13

Ba ali zici tu si repeti ca masina TTu ala e varza la partea mecanica nu?? Ia du`te si intreaba`l pe Florin mecanicu si vezi ce zice. Ce dracu vorbiti ma aiurea??? Nu ti`ai risca viata in asa ceva da in bora aia a ta ti`ai risca`o?? Bai frate n`am vazut atata invidie. Masina aia are absolut totu schimbat la ea. De unde stii u ca e varza??? La ce vorbiti ma fara sa stiti?? Ma oftic ca n`am luat`o eu pt prietena mea ca sa rup gura la toti invidiosii.

11tun 17-08-07 16:27

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 1051667)
Ba ali zici tu si repeti ca masina TTu ala e varza la partea mecanica nu?? Ia du`te si intreaba`l pe Florin mecanicu si vezi ce zice. Ce dracu vorbiti ma aiurea??? Nu ti`ai risca viata in asa ceva da in bora aia a ta ti`ai risca`o?? Bai frate n`am vazut atata invidie. Masina aia are absolut totu schimbat la ea. De unde stii u ca e varza??? La ce vorbiti ma fara sa stiti?? Ma oftic ca n`am luat`o eu pt prietena mea ca sa rup gura la toti invidiosii.

lasa'l tata pe florin! asta e parerea mea si n'are rost sa intram in polemica acum pe subiectul asta. dupa ine aia nu e masina,punct!
bora aia de care zici tu macar e coala masina.
numai bine.

Kaluvr6 17-08-07 19:55

OK sanatate. Stii tu mai bine...te furisai tu noaptea si o analizai. Mor pe voi astia de muriti de ciuda. Stii ca tu esti singuru din toata valcea asta care a zis ca sta naspa la TT cu jantele alea AEZ de le`a avut si nu numai. Judeca`ti baraca ta nu mai vb fara sa stii.

11tun 18-08-07 08:05

:lol: :lol: :lol: ....

All times are GMT +2. The time now is 04:25.

- Copyright 2026 4Tuning