![]() |
Re: neoane sub dacie!!!! help
frumos intradevar...:)
|
si te asigur ca merita sa vezi cum intoarce privirile pe strada ....
|
poate mai tarziu am sa fac investitia, acum am probleme la motor...:)
|
Quote:
|
Quote:
|
super tare,dar cum le-ai amplasat k sa nu atinga de ceva?
|
intrebare: sunt legale neoanele undercar :shock: ?? din cate stiu .. nu se mai monteaza alte sisteme de iluminare dekat cele omologate :rolleyes2. se poate circula pe drumul public cu luminile aprinse :?: ... bft...
|
Quote:
cu luminile aprinse circuli obligatoriu pe faza scurta inafara orasului, altfel risti o amenda daca te opreste. desigur poti circula si in oras cu ele aprinse, nu se ia nimeni de tine. |
tot ce e frumos e ilegal sau interzis
|
Eu unul maim pus neoane sub masina(tuburi ku led-uri)2 de 90cm si 2 de 120cm...Lumineaza destul de tare(poza din avatar).Sunt cu 7culori+pulse(se stinge o culaore incet in timp ce apare alta)si multe jocuri de lumini.Neoanele au fost 5mil+1.5mil instalarea...Sunt conectate sub bord la contact(knd iau contactu se sting)Uitasem am si telecomanda la ele.pb e ca intra apa la ele si mizerie si se duc pe apa sambetei...dar daca le i izolati ku silicon pe la capete nu o sa mai aveti pb ku ele...
|
cele care luminau intro singura culoare erau 3.2mil,iar cele cu neon in interior sunt in jur de 2mil juma...garantie 1an...la toate(depinde si de unde le cumperi)
|
bay frumos intradevar dar mi-am dat seama cat am stat pe forumul asta...ca mai intai trebuie sa ai grija ca masina sa fie in perfecta stare de functionare ....buna tehnic si vizual dupa aceea sa incepi cu modificari... :)... se vad frumos noaptea...
|
3 Attachment(s)
Ase arata la mine...
|
Exact...prima data masina trebuie sa fie oke(stiu k nici pe a mea nu prea mi se merita sa pun,desi pe oriunde merg se intorc capete dupa ea)dar de mic eram fixat pe idee de avea neoane...si desi numai sunt l moda miam pus k unu mie tot imi plac...
|
nu e vorba ca nu mai sunt la moda...masinile...care au suferit modificari intense la exterior au oricum neoane sunb ele...daca e masina ta merita iti zic eu..
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:18. |
- Copyright 2026 4Tuning