Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Neoane sub Dacie ! help (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/36718-neoane-dacie-help.html)

Villy ATS 22-01-08 09:56

Re: neoane sub dacie!!!! help

frumos intradevar...:)

Xtreme_speed 22-01-08 09:58

si te asigur ca merita sa vezi cum intoarce privirile pe strada ....

Villy ATS 22-01-08 10:00

poate mai tarziu am sa fac investitia, acum am probleme la motor...:)

danutz_2007 24-01-08 10:56

Quote:

Originally Posted by villy02ats (Post 816242)
cat de rentabil ar fi sa imi montez sub dacie niste neoane???
cam cat ar costa?,as putea sa le cumpar si la second-h.?
le-as putea monta la orice service,orice electrician?? ;)

neoane sub dacie?:))))))))))))ii mai pui aripi si o faci avion:)))ai grija unde le pui sa nu te izbeasca rugina:))oricum, sunt banii tai !

Xtreme_speed 24-01-08 11:16

Quote:

Originally Posted by Ford Focus ST (Post 1121117)
ma vere caut si io batoane cu leduri sau neone sub 300 dar nu gasesc help me :D

:roll Mai nici eu nus exact unde sa te trimit.Eu le-am luat din bazar si am dat 35 ron bucata adica 350.000 lei vechi.Ele normal erau pentru interior dar au protecti transparenta si e foarte rezistenta si la socuri.Am crezut ca nu o sa ma tina da le am de juma de an si inca rezista.Toata afacerea m-a ajuns 150 ron deci eu zic ca merita.

Paul_ToNy 24-01-08 14:13

super tare,dar cum le-ai amplasat k sa nu atinga de ceva?

AlexN0S 09-03-08 14:22

intrebare: sunt legale neoanele undercar :shock: ?? din cate stiu .. nu se mai monteaza alte sisteme de iluminare dekat cele omologate :rolleyes2. se poate circula pe drumul public cu luminile aprinse :?: ... bft...

cipoNCE 09-03-08 23:26

Quote:

Originally Posted by AlexN0S (Post 1411586)
intrebare: sunt legale neoanele undercar :shock: ?? din cate stiu .. nu se mai monteaza alte sisteme de iluminare dekat cele omologate :rolleyes2. se poate circula pe drumul public cu luminile aprinse :?: ... bft...

orice instalatie de iluminat in plus fata de cele ale masinii este ilegala, deasemeni si farurile de o putere mai mare.
cu luminile aprinse circuli obligatoriu pe faza scurta inafara orasului, altfel risti o amenda daca te opreste. desigur poti circula si in oras cu ele aprinse, nu se ia nimeni de tine.

darck_angel64 11-03-08 21:30

tot ce e frumos e ilegal sau interzis

DJ_Primaru 01-04-08 22:38

Eu unul maim pus neoane sub masina(tuburi ku led-uri)2 de 90cm si 2 de 120cm...Lumineaza destul de tare(poza din avatar).Sunt cu 7culori+pulse(se stinge o culaore incet in timp ce apare alta)si multe jocuri de lumini.Neoanele au fost 5mil+1.5mil instalarea...Sunt conectate sub bord la contact(knd iau contactu se sting)Uitasem am si telecomanda la ele.pb e ca intra apa la ele si mizerie si se duc pe apa sambetei...dar daca le i izolati ku silicon pe la capete nu o sa mai aveti pb ku ele...

DJ_Primaru 01-04-08 22:41

cele care luminau intro singura culoare erau 3.2mil,iar cele cu neon in interior sunt in jur de 2mil juma...garantie 1an...la toate(depinde si de unde le cumperi)

Villy ATS 01-04-08 23:01

bay frumos intradevar dar mi-am dat seama cat am stat pe forumul asta...ca mai intai trebuie sa ai grija ca masina sa fie in perfecta stare de functionare ....buna tehnic si vizual dupa aceea sa incepi cu modificari... :)... se vad frumos noaptea...

DJ_Primaru 01-04-08 23:04

3 Attachment(s)
Ase arata la mine...

DJ_Primaru 01-04-08 23:07

Exact...prima data masina trebuie sa fie oke(stiu k nici pe a mea nu prea mi se merita sa pun,desi pe oriunde merg se intorc capete dupa ea)dar de mic eram fixat pe idee de avea neoane...si desi numai sunt l moda miam pus k unu mie tot imi plac...

Villy ATS 01-04-08 23:26

nu e vorba ca nu mai sunt la moda...masinile...care au suferit modificari intense la exterior au oricum neoane sunb ele...daca e masina ta merita iti zic eu..

All times are GMT +2. The time now is 13:18.

- Copyright 2026 4Tuning