![]() |
Re: DJ 18 VLY - Craiova !
sal o vazui astazi masina pe la gara .. super tare ... sincer imi pare rau ca nu am putu sa opresc ca ma duceam la un gratar :D dar e mult prea tare... ai facut o treaba super cu masina aia.. pacat ca nu am facut si eu la fel cu ticalosul meu :(( .. asta este sa dat..
|
2 Attachment(s)
Salutare, felicitari pentru masina.
In prima pagina ziceai, ca ai fi vrut sa ii schimb culoarea in portocaliu sau un verde. Uite cum arata unul portocaliu, si inca o data FELICITARI. Deocamdata nu am mai mult. |
Marfa masina, felicitari. Am si eu o intrebare, de unde ai facut rost de faruri cu geam clar? Au reglajul electric? Ca m-ar interesa si pe mine pt. cielo deoarece vreau sa-mi pun xenon.
|
1 Attachment(s)
Mersi, farurile nu sunt clare, sunt cele originale, dar pe www.rxm.ro gasesti si pt cielo. ...si apropo cat costa instalatia de xenon ca m-ar tenta si pe mine.
|
ok ,mersi pt urari ! ... felicitari si pt masina ta !
Dar eu daca era sa-mi fac tico'zauru portocaliu mi-l faceam altfel de portocaliu ... ceva genul " din gama volswagen " ! Dap am faruri clare pe tico ! Dupa ce faci rost de mai multe poze poate iti faci si tu un topic .. in care sa-ti prezinti masina ;) ! |
braconieru, mc pt. site dar intrebarea era adresata pt. vialy. Daca se poate vialy sa-mi dai un pm sau chiar sa postezi aici un raspuns ar fi ok...
si braconieru au pe acel site faruri cu geam clar (sau cristal ) dar este cu reglaj mecanic. Si nu pot sa iau sistemul de reglaj electric sa-l pun pe ala... si pt. xenon imi trebuie reglaj electric :( |
Quote:
|
tocmai d-asta nu vreau sa imi iau de pe acel site... si de aceea caut si eu faruri clare (cristal) pt. cielo cu reglaj electric
|
Am fost prin Carpati de curand .... si am facut cateva poze ... printre care si asta !
https://img234.imageshack.us/img234/7956/tico2ky9.th.jpg |
Foarte tare...masina ta Vialy ...te'am vazut in parcare la Metro ..la Tuning DAYs.... am si un film cu tine prin calc :D
|
ai muncit da' in final a iesit ceva deosebit...bv tie
|
Quote:
|
PS: Tari filmuletele! Am mers si eu cu a mea cu 150...
Poate ma inveti si pe mine sa fac rotatii de 360 grade...apropo, era zapada sau...doar apa? |
cred k era gheatza..sau polei....da orcium ..cu gheatza sau fara...tot cred k ii ieseau si p sosea uscata....:d good game Vialy
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:34. |
- Copyright 2026 4Tuning