Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   DJ 18 VLY - Craiova ! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/36703-dj-18-vly-craiova.html)

sacal19 01-04-07 22:13

Re: DJ 18 VLY - Craiova !

sal o vazui astazi masina pe la gara .. super tare ... sincer imi pare rau ca nu am putu sa opresc ca ma duceam la un gratar :D dar e mult prea tare... ai facut o treaba super cu masina aia.. pacat ca nu am facut si eu la fel cu ticalosul meu :(( .. asta este sa dat..

braconieru' 02-04-07 17:54

2 Attachment(s)
Salutare, felicitari pentru masina.
In prima pagina ziceai, ca ai fi vrut sa ii schimb culoarea in portocaliu sau un verde.
Uite cum arata unul portocaliu, si inca o data FELICITARI.
Deocamdata nu am mai mult.

PH-04-WPD 02-04-07 19:43

Marfa masina, felicitari. Am si eu o intrebare, de unde ai facut rost de faruri cu geam clar? Au reglajul electric? Ca m-ar interesa si pe mine pt. cielo deoarece vreau sa-mi pun xenon.

braconieru' 02-04-07 20:54

1 Attachment(s)
Mersi, farurile nu sunt clare, sunt cele originale, dar pe www.rxm.ro gasesti si pt cielo. ...si apropo cat costa instalatia de xenon ca m-ar tenta si pe mine.

Vialy 03-04-07 13:43

ok ,mersi pt urari ! ... felicitari si pt masina ta !
Dar eu daca era sa-mi fac tico'zauru portocaliu mi-l faceam altfel de portocaliu ... ceva genul " din gama volswagen " !

Dap am faruri clare pe tico !

Dupa ce faci rost de mai multe poze poate iti faci si tu un topic .. in care sa-ti prezinti masina ;) !

PH-04-WPD 03-04-07 21:33

braconieru, mc pt. site dar intrebarea era adresata pt. vialy. Daca se poate vialy sa-mi dai un pm sau chiar sa postezi aici un raspuns ar fi ok...
si braconieru au pe acel site faruri cu geam clar (sau cristal ) dar este cu reglaj mecanic. Si nu pot sa iau sistemul de reglaj electric sa-l pun pe ala... si pt. xenon imi trebuie reglaj electric :(

Vialy 04-04-07 01:22

Quote:

Originally Posted by PH-04-WPD (Post 832019)
braconieru, mc pt. site dar intrebarea era adresata pt. vialy. Daca se poate vialy sa-mi dai un pm sau chiar sa postezi aici un raspuns ar fi ok...
si braconieru au pe acel site faruri cu geam clar (sau cristal ) dar este cu reglaj mecanic. Si nu pot sa iau sistemul de reglaj electric sa-l pun pe ala... si pt. xenon imi trebuie reglaj electric :(

Eu tot de pe site'ul ala le-am luat , au reglaj mecanic , pot sa spun ca acum nu prea imi bat bine .... ii cam orbesc pe cei care vin din fatza !

PH-04-WPD 05-04-07 20:20

tocmai d-asta nu vreau sa imi iau de pe acel site... si de aceea caut si eu faruri clare (cristal) pt. cielo cu reglaj electric

Vialy 01-05-07 12:45

Am fost prin Carpati de curand .... si am facut cateva poze ... printre care si asta !

https://img234.imageshack.us/img234/7956/tico2ky9.th.jpg

keemo 13-05-07 12:09

Foarte tare...masina ta Vialy ...te'am vazut in parcare la Metro ..la Tuning DAYs.... am si un film cu tine prin calc :D

mihaitzaa 13-05-07 12:11

ai muncit da' in final a iesit ceva deosebit...bv tie

quick_5hifter 15-05-07 08:08

Quote:

Originally Posted by Vialy (Post 820235)
Sper sa ne intalnim anu asta la 4tuning la metro !

Te-am cautat si anul asta, te-am cautat si anul trecut la Prisma....nimic! Tu pleci mereu inainte sa ajung eu :lol: (macar anul trecut ti-am vazut masina - parca - iar anul asta i-am cunoscut pe alti 3 baieti cu Tico expuse -> Leutzu, Wolfgang...si Schully) - poate ne vedem vara asta pe la Oradea/Cluj ;)

quick_5hifter 15-05-07 08:15

PS: Tari filmuletele! Am mers si eu cu a mea cu 150...
Poate ma inveti si pe mine sa fac rotatii de 360 grade...apropo, era zapada sau...doar apa?

keemo 15-05-07 15:04

cred k era gheatza..sau polei....da orcium ..cu gheatza sau fara...tot cred k ii ieseau si p sosea uscata....:d good game Vialy

Vialy 17-05-07 01:25

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 898630)
Foarte tare...masina ta Vialy ...te'am vazut in parcare la Metro ..la Tuning DAYs.... am si un film cu tine prin calc :D

frate ... vreau neaparat .. daca ai filmuletz ceva de atunci din parcare ... cand ma intorceam :)) da-mi un buzz pe messenger ! vialy_tico

All times are GMT +2. The time now is 00:34.

- Copyright 2026 4Tuning