![]() |
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
Sa ii fie tarana usoara si sa fie linistit in ceruri acolo unde a ajuns . Sincere condoleante din partea mea si a baietilor din Constanta ! Micutzule ... Daca nu vom putea fi alaturi de tine fizic , sa sti ca te vom sprijini cu un gand bun ! SINCERE CONDOLEANTE. DUMNEZEU SA IL IERTE. |
-Candva am cunoscut un OM! M-a primit in casa lui pentru prima data si m-a intrebat ce beau?daca vreau o cafea sau daca vreau suc sau daca mi-e foame?
-Eu eram doar un prieten de-al fiului lui ...si atat , darrrr sa purtat cu mine parca ma cunoste de-o viata.Acel OM era tatal lu Micutu. -Nu am cuvinte la acesata ora tarzie si azinoapte nu am vrut eu sa deschid acest topic...nu am putut. -Am stat cu el de n ori la masa am stat cu el de vorba cu lacrimi in ochi va spun ca acel om nu facea diferenta intre mine si Micutu . -Nu cred nici acum ca nu mai este printre noi! -Nu cred nici acum ca Dumnezeu a fost asa crud cu un om cu un suflet asa mare cu un om, care-si iubea familia cum putini o fac, cu un om atat de simplu dar deosebit prin simplitatea lui. -Nu am cuvinte sa continui...........SA-L ODIHNEASCA DUMNEZEU! |
Din pacate viata isi urmeaza cursul firesc... dar este mult prea dureros cand se intampla prea devreme... Gandurile noastre nu pot usura suferinta, dar accepta sincerele noastre condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa faca suportabila durerea celor suferinzi!
|
Sincere condoleante!Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
|
In spirit de solidaritate , la ceas de mare incercare , membrii filialei Craiova a A.C.S. NO SPEED LIMIT sunt alaturi de familia indoliata ! Dumnezeu sa il odihneasca in pace ! Cuvintele sunt de prisos ...
|
speram sa te \"recuperezi\" sufleteshte nu repede pt ca durerea de mare dar speram sa potzi trece peste acest lucru incetul cu incetul...shi sa fii alaturi de noi.daka ai nevoie de ceva potzi conta pe cei de la Constantza intotdeauna...
mai am un singur lucru de adaugat...sper ca toate certurile dintre cluburi sa dispara in aceste momente shi sa fim totzi unitzi shi alaturi de acest om... |
:arrow: Sincere Condoleantze Din Partea NSL Iashi shi AMC! Sa`i Fie Tzarana Ushoara! Dumnezeu Sa`l Ierte!
:? Cum A Zis Micutzu :!: \"Pretzuitziva Parintzii\" Cat Sunt...... :cry: |
Sincere condoleante familiei!
|
Sincere condoleante Micutzule.
Am trecut si eu prin asta :( . Tatal tau este acum intr-un loc mai frumos si mai curat! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! |
SINCERE CONDOLEANTE TIE SI FAMILIEI, DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE
|
DESI AM POSTAT SI UN NOU TOPIC, MA REPET SI AICI:
INMORMANTAREA VA AVEA LOC MAINE, ORA 12:00, LA CIMITIRUL ANDRONACHE, DAR CEI CARE VOR SA IA PARTE, SUNT RUGATI SA FIE ACASA LA MICUTZU' CEL TARZIU LA ORA 11:00. VA MULTZUMESC DIN SUFLET. ... DUMNEZEU SA-L IERTE .... |
Inmormantarea va avea loc la ora 11.00. Intalnirea celor care vor sa-i fie alaturi lui Micutzu la aceasta grea pierdere va fi la 10.30 la benzinaria Agip Colentina .
|
Sincere condoleante !
Dumnezeu sa il odihneasca in pace! |
Sincere Condoleante!!! :cry: stiu ce inseamna sa pierzi un prieten f bun,si abia ca am rezistat,nici nu vreau sami inchipui cum e sa pierzi o persoana care a stat cu tine aproape zi de zi,deci trebuie sa fii o persoana..foarte tare!that`s life..we have to go one..with..or without our friends/relatives.inca o data,condoleante!ai grija d tine! :cry:
|
sincere condoleante! stiu cum e sa pierzi pe cineva drag.. nu e deloc usor.. sper ca gandul ca e intr`o lume mai buna sa te consoleze catusi de putin! condoleante inca o datat! Dumnezeu sa`l odihneasca!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:07. |
- Copyright 2026 4Tuning