![]() |
Ati vazut reclama de la citroen c4 ...o masina plina de tehnologie sau ceva de genu aia cu robotu care danseaza .. e misto dar ce ziceti de masina?
|
mie unul imi place varianta coupe..dar nu mi se pare o chestie f reusita treaba cu volanul..
|
da varianta cu doua usi e marfa ..si chestia cu volanu...cred k e ff greu sa te obisnuiesti...parca e masna de avion cat despre sisteme o sa ma duc maine pe la reprezentanta sa iau niste prospecte sa vedem cam ce are si pun tot aici
|
care-i treaba cu volanul? Vreau sa stiu si eu treaba cu volanul!!!...... am vazut masina in realitate la reprezentanta in fata, dar nu am avut curiozitatea sa ma uit la interior...
|
Deci in primul rand,topicul asta ar trebui facut de niste bosorogi care plang dupa Daciile lor sau Lada ori mai stiu eu ce masini comuniste ori din anii '70.. verilor,daca nu va place tehnologia sau super tehnnologia cum ii ziceti voi,de ce plangeti cand vedeti un M3,5 un RS4 ori alte masini cu mai multi sau mai putini cp dar care au multe sisteme de protectie/tractiune/etc de ultima generatie pe ele..Vorbiti de placerea de a conduce..Pai unde e placerea mai mare:sa conduci un M5 2005 de 500cp sau un Golf 1 Gti 1983 de 110cp :lol:Daca ramaneau masinile pe carburator si tot felul de motoare poluante nu va dati seama ca peste 30-40 de ani stateam toti k scafandrii pe pamant?(nu inseamna ca nu o sa fie asa si din alte cauze :lol: )Asa ca cei care se plang de treaba asta sa se duca la cimitirul de masini sau sa caute masina parasite pana nu le da lumea la Remat ptr 30mil. ca in curand nu o sa mai gasiti masini \"adevarate\" si nici nu o mai aveti senzatii la condus :peace:
|
da, e fain tare c4, imi place mai mult spatele de la hatchback decat la coupe. mai bine zis, imi place mult spatele la hatchback. :D
cica are si odorizant in sist. de ventilatie. niciodata nu mi-a placut insa treaba aia cu indicatoarele pe mijlocu bordului. asgsadg: lowrider citeste ce s-a mai scris si vino cu niste argumente... ca lumea. |
Re:
Quote:
se misca doar colacul..partea solida centrala..ramane fixa. |
da si are o tona de butoane pe chestia aia. :)
|
3 Attachment(s)
cateva poze cu bmw-ul acela pe Hidrogen
|
Daca nu ma insel volanul nu se roteste ca la o masina normala ...numai cateva grade acolo ..60 gradel stanga si 60 dreapta ceva de genu asta daca nu ma insel
lowrider.....no comment |
Re:
Quote:
Argumente..in anii '80 o masina de top avea 250cp,acum are peste 500...peste 20 de ani,indiferent cu ce combustibil va fi alimentata producatorii de masinii se vor bate sa o duca le cele mai bune performante..asta e din ce am citit eu,ca te sperii ca o sa avem masini de 60cp :lol: evolutia e inevitabila si trebuie sa ne asteptam la ce e mai bun,deja am vazut ca se fac airbag-uri ptr pietoni(aia calcati de masini :wink: ) |
Quote:
Quote:
apropo, am vazut pe mtv (sau discovery, nu mai stiu...) o campanie pt. folosirea mijloacelor de transport in comun, ca cica sa protejezi mediul. |
Tehnologizarea autovehiculelor si nu numai este un fapt inevitabil in principal datorita ridicarii standardelor de cerinte ale omului. Ce vreti sa spuneti, ca nu v-ar placea sa aveti in masina un televizor cu toate canalele, pe care sa vezi eventual si imagini din spate cand dai in masalier? Sau schimbator de viteze pe volan? Pe de alta parte sunt oameni care prefera directia mecanica, frane fara ABS; cu toate ca ABS-ul este un sistem important. ETC.
Daca nu s-ar fi dezvoltat tehnologia, acum am alerga toti cu carute pe drumuri cu piatra cubica. Si la urma fiecare este liber sa isi aleaga ce sisteme vrea pe masina. Daca nu vrei geamuri electrice nu iti pui. Insa odata cu cresterea vitezei de circulatie a autovehiculelor pe drumurile publice anumite sisteme sunt \"vitale\" pentru autoturism (ex: ABS) si sunt de acord 100% sa fie incluse in pachetele standard ale tuturor masinilor. Daca nu ar fi tehnologii noi, nu am putea avea mai multi CP, sau frane mai bune, sau consumuri mai mici. |
lowrider din cate vad eu la semnatura ta e o masina din anii 10 si in 80 a aparut lancia delta integrale s4 sau ceva de genul pt raliu care avea peste 600 de cai.......si omu care ede acord cu abs-u' nue vorba ca nu e bune bun da geamuri electrice nu inseamna supratehnologie intelegi?
|
Re:
Quote:
Si vezi ca ti s-a mai atras atentia... e 'tuning'! nu 'tunning'! Quote:
- o masina cu televizoare... eventual ca sa ma simt \"officiali been pimped\"... - schimbatorul de viteze pe volan, neah! parca te simti mai bine cand 'amesteci' benzina! (adica schimbator normal) - ce-i drept... pentru un sofer cu experienta si care stie sa se descurce in situatiile critice, timpul si spatiul de franare este mai bun la o masina fara abs decat la una cu... Marea problema este ca marea majoritate nu mai au timp sa gandeasca in acele situatii si apasa pedala brusc! Atunci masina intra in derapaj, iese de sub control... etc! - de acord la faza cu pachetele de optiuni! fiecare e liber sa-si puna pe masina ce are chef! Dar din cate am inteles nu despre asta era vorba... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:29. |
- Copyright 2026 4Tuning