![]() |
Re: Golanul meu 1.5 dCi :)
Habar n-am .. se numesc ceva de genul Exclusive Line .
|
Sunt replici :D. Le-ai luat bine oricum, sa le stapanesti sanatos
|
Inca nu le-am luat :)) sunt in dubii .. pretul este unul rezonabil .. eu in principiu caut RH CUP 15' sau ATS CUP .. 16'..
|
Am inteles...dar si astea dau bine pe masina iar pretul e ok
|
Te coafeaza borbet`uri mele vs jantele din ultima poza? + o diferenta imfima :-)
|
1 Attachment(s)
Nu mai cumpar jante momentan.. m-am hotarat.. vopsesc toata masina Bleu RS .. nu are rost sa ma complic cu diferente de culoare iar bombersticker-le o sa le pun pe la interior, initial ma gandisem la stalpii laterali.
|
4 Attachment(s)
Masina o sa fie revopsita in reprezentanta Hyundai.
Vopsitoria o sa ma coste ceva banuti.. dar cu timpul o sa ii termin si spatele in facelift.. PS: Pavilionul o sa fie alb :D |
Masina este gata.. astazi a fost ansamblata - am fost sunat sa vin sa o iau.. (ma asteptam sa fie gata saptamana viitoare, ca la ce criza este acum trebuie sa fac urgent rost de $ ca sa completez peste..) .. Luni o sa o iau de la reprezentanta si o sa revin si cu poze :) Inca am emotii .. nu stiu daca mi-a iesit culoarea :-s .. incet incet isi schimba formele "Golanu'" .
|
13 Attachment(s)
Veste buna :)
Golanul meu este gata :D:X:X:X V-am atasat cateva poze.. de acum incolo incep surprizele.. astazi am colantat pavilionul si mi-am pus sticker-ul cu UnderConstruction .. am renuntat sa il pun pe portbagaj.. imi este mila de vopsea :)) .. culoarea este cea dorita, a iesit perfect :) factura este pe masura.. In cateva zile postez poze mai multe.. inca este murdara, prafuita.. pozele le-am facut intre orele 19:30 - 20:40 .. acesta a fost timpul meu liber.. dar ma o sa ii fac niste poze detaliate si inca mai am planuri.. voi aveti ceva idei ? |
Quote:
|
Suspensie sport si jante!
|
Quote:
|
Sunt prea multe Logane care au plafonul negru.. Am vrut ca a mea sa fie diferita si am alte planuri.. acesta este doar inceputul !
PS : Negru ala se incinge rau vara.. ALB-ul se mentine la o temperatura mai scazuta .. asta am observato si astazi cand afara erau 19 grade .. tabla ardea .. pavilionul de abia se simtea ceva pe el. |
Da .. momentan caut anvelope.. am niste aiureli de Pirelli Cinturato P4 .. 175/65/R15 .. stabilitate scazuta , au 2 luni de cand sunt achizitionate.. nu prea mai am $ .. o sa caut arcuri sport mai intai si dupa aceea jante :D
|
30 Attachment(s)
Am revenit cu o serie de noua de poze :) Mentionez ca masina inca nu este spalata :D inca are praf..pe anumite elemente - vopseaua are pigmenti de violet .
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:04. |
- Copyright 2026 4Tuning