![]() |
Re: Golf 2 brasov-ean :D
1 Attachment(s)
dupa o incredibila plictiseala am decis sa fac marea greseala.......
|
chiar nu inteleg unde e greseala ca arata bestial
|
nu stiu ce sa zic....mie nu mi-s-au parut prea stralucite......sa vedem ce mai zic colegii de forum....
|
arata bine si nici nu prea am vazut la alte Golf-uri...mai pune niste poze sa vedem mai bine...bafta la tunat..ne vedem pe strazile brasovului..(dar la anul)
|
4 Attachment(s)
sper sa ne intanim la anu pe strazi.....pana atunci mai pun niste poze cu stopurile si cu spoilerul fata care e in decurs de fabricatie......
|
Mda...mai am de stat...ma consolez cu faptu ca o sa am bani sa-mi fac masina cum vreau eu...pana atunci mai repara astia ceva strazi,am auzit ca se lucreaza la greu pe fosta linie de tramvai..
merita lasate stopurile,sunt grave...bafta la ''tunarit'' |
ai idee cam la ce bani e un galf 2 la ora asta?
|
pai despre strazi pot sa iti spun ca se lucreaza cam in tot orasul....cu siguranta la anu cand o sa vii in tara o sa fie loc de dat cu "barca"..........despre golfuri......cam pana in 3000 euro gasesti unu acceptabil si pana in 3500 euro unu cu modificari minore (styling) dar o sa mai scada pretul din cauza taxei de prima inmatriculare.....din 2008 am auzit ca o sa scada foarte mult fata de cat este acum.....bafta
|
m-ar bate gandul sa-mi iau unul p viitor sa mi-l fac doar pt forje d weekend..da' mai intai sa schimb albea iara cu un passat(a trebuit sal vand ca sa vin aici~)..sa-l coafez putzin p ala si dupa probabil ma apuc is de bagat bani in hobby-ul asta cu masini de alergat 1/4mila...tzinem legatura..
|
6 Attachment(s)
salut......masina intre timp a reinviat....incercarea a fost sa imi pun un gti dar fara succes am ales sa o fac lafel cum era cu mici imbunatatiri.....folie,spoiler original mk2 gti,roate,caucioace(implicit),toba......poze cu micutza ;)
|
nu ai suporti de bara lata pe spate de atarna asa?
cu fata nu pui si tu poze?:D |
:lol:m-ai prins ;) .....nu am suporti de bara lata nici in fata si nici in spate....maine ma duc sa imi iau suporti de bara lata pe fata si pe spate mai astept putin k sa imi iau alt spoiler....k de intaritura am facut rost ;).......intre timp am instalat si o bara stabilizatoare k nu aveam......
|
blondu glf 2... arata bine masina... cu stopurile vopsite chiar super ;)
|
25 ron este suma fabuloasa pe care trebuie sa o platesti pentru setul de suporti, am cumparat si eu unul pt ca aveam suporti de bara ingusta si pe fata si pe spate, dar bine, masina mea era cioclarita total :D
PS : vezi ca are Agent smith bara spate lata , originala ;) |
Cum am mai spus.Bara spate trebuie schimbata.nu de alta dar arata oribil cu suruburile in ea.Cat despre restu masinii imi place sa cred ca nu o sa te opresti aici.Chiar daca ai multi draci cum am si eu dar nu ma las si sper sa faci si tu la fel.Bafta la reconditionare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning