Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 2 - '91, brasovean:D (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/36551-golf-2-91-brasovean.html)

blondu_glf 2 04-07-07 00:03

Re: Golf 2 brasov-ean :D

1 Attachment(s)
dupa o incredibila plictiseala am decis sa fac marea greseala.......

Bigu 04-07-07 00:04

chiar nu inteleg unde e greseala ca arata bestial

blondu_glf 2 04-07-07 00:24

nu stiu ce sa zic....mie nu mi-s-au parut prea stralucite......sa vedem ce mai zic colegii de forum....

Urban per4mance 11-07-07 02:21

arata bine si nici nu prea am vazut la alte Golf-uri...mai pune niste poze sa vedem mai bine...bafta la tunat..ne vedem pe strazile brasovului..(dar la anul)

blondu_glf 2 11-07-07 02:34

4 Attachment(s)
sper sa ne intanim la anu pe strazi.....pana atunci mai pun niste poze cu stopurile si cu spoilerul fata care e in decurs de fabricatie......

Urban per4mance 11-07-07 04:10

Mda...mai am de stat...ma consolez cu faptu ca o sa am bani sa-mi fac masina cum vreau eu...pana atunci mai repara astia ceva strazi,am auzit ca se lucreaza la greu pe fosta linie de tramvai..
merita lasate stopurile,sunt grave...bafta la ''tunarit''

Urban per4mance 11-07-07 04:11

ai idee cam la ce bani e un galf 2 la ora asta?

blondu_glf 2 11-07-07 04:17

pai despre strazi pot sa iti spun ca se lucreaza cam in tot orasul....cu siguranta la anu cand o sa vii in tara o sa fie loc de dat cu "barca"..........despre golfuri......cam pana in 3000 euro gasesti unu acceptabil si pana in 3500 euro unu cu modificari minore (styling) dar o sa mai scada pretul din cauza taxei de prima inmatriculare.....din 2008 am auzit ca o sa scada foarte mult fata de cat este acum.....bafta

Urban per4mance 11-07-07 04:48

m-ar bate gandul sa-mi iau unul p viitor sa mi-l fac doar pt forje d weekend..da' mai intai sa schimb albea iara cu un passat(a trebuit sal vand ca sa vin aici~)..sa-l coafez putzin p ala si dupa probabil ma apuc is de bagat bani in hobby-ul asta cu masini de alergat 1/4mila...tzinem legatura..

blondu_glf 2 16-08-07 10:47

6 Attachment(s)
salut......masina intre timp a reinviat....incercarea a fost sa imi pun un gti dar fara succes am ales sa o fac lafel cum era cu mici imbunatatiri.....folie,spoiler original mk2 gti,roate,caucioace(implicit),toba......poze cu micutza ;)

razak 16-08-07 11:13

nu ai suporti de bara lata pe spate de atarna asa?

cu fata nu pui si tu poze?:D

blondu_glf 2 17-08-07 00:56

:lol:m-ai prins ;) .....nu am suporti de bara lata nici in fata si nici in spate....maine ma duc sa imi iau suporti de bara lata pe fata si pe spate mai astept putin k sa imi iau alt spoiler....k de intaritura am facut rost ;).......intre timp am instalat si o bara stabilizatoare k nu aveam......

rider on wheel 17-08-07 06:10

blondu glf 2... arata bine masina... cu stopurile vopsite chiar super ;)

razak 17-08-07 09:38

25 ron este suma fabuloasa pe care trebuie sa o platesti pentru setul de suporti, am cumparat si eu unul pt ca aveam suporti de bara ingusta si pe fata si pe spate, dar bine, masina mea era cioclarita total :D

PS : vezi ca are Agent smith bara spate lata , originala ;)

dubmaniacks 19-08-07 08:15

Cum am mai spus.Bara spate trebuie schimbata.nu de alta dar arata oribil cu suruburile in ea.Cat despre restu masinii imi place sa cred ca nu o sa te opresti aici.Chiar daca ai multi draci cum am si eu dar nu ma las si sper sa faci si tu la fel.Bafta la reconditionare!

All times are GMT +2. The time now is 09:56.

- Copyright 2026 4Tuning