![]() |
Re: Echipa de sprijin
Azi nu faceti nimik? Nu am chef sa stau degeaba aksa
|
pai de maine cred ca sunt dispus sa ajut si eu... gratzian deci cum ramane cu satandu sau ceva ai nev de ajutor pe acolo ???
|
Gratzian
cine din bucuresti se ocupa sa centralizeze echipa? macar pana vine gabi sa ajute Sunt de acord, daca mi se ofera posibilitatea, sa coordonez organizarea standului si aranjarea lucrarilor, intr-un mod bine gandit si in concordanta cu tema concursului. Astept aici o confirmare si cateva detalii tehnice din partea organizatorilor (zile cand as putea rezolva problema, resurse umane, resurse materiale). Daca mi se da mana libera, o sa convoc ulterior si ceilalti care vor sa dea o mana de ajutor, ne vom intalni, ne vom organiza corect, pentru o buna realizare a standului care ne reprezinta pe fiecare, intr-o mai mare sau mai mica masura. ;) Multumesc anticipat. ;) |
:-?? ajut si eu ;)
|
sustin dinou petitia ta :-P si in privinata resurselor umane poti conta pe mine... mai greu cu transportu da voi vedea eu... sau noi, poate vom merge organizat...
|
si eu pot ajuta.. dar doar in weekend :-s
|
Quote:
|
aranjarea standului se va face maine seara, nu am nimic impotriva ca topart sa se ocupe, sunt deja multe ajutoare disponibile...
deci miercuri se va face organizarea, si cei din oras vor lua ce decid cei de acolo ca e nevoie si vor aduce. sunt acolo 2-3 variante de localizari a concursului... cine vrea, sa vina acolo la pranz sa decidem unde sa punem si ce e nevoie ca sa arate bine... |
chiar am putea cu un mic efort financiar sa aranfam ceva misto...
daca suntem devreme acolo, ne decidem ce anume ar merge si avem timp si magazine in zona... |
1. deci inteleg ca ma pot ocupa de organizarea standului din cele spuse de tine.
2. te rog fii mai explicit (sunt si obosit la ora asta...) si spune-mi EXACT la ce ora trebuie sa fiu la sediu, in Unirii. as dori sa anunt mai departe ora pe care mi-o zici tu, pentru alte ajutoare. multumesc. |
deci in noaptea asta sau dimineata am sa trimit si eu lucrarea si... in principiu am sa vin acolo dar cum am spus nu cunosc ff bine bucurestiu inca... si daca ar fi sa ne intalnim cei care vin in anumit loc si sa pecam de acolo toti.. cei cae vor veni... deci topart daca daca s-ar putea ar fi perfect... si cei care mai vin... ca de masina nu dispun pana la sfarsitu saptamani :(
|
Sper k pana in ora 12 sa se decida ora la care trebuie sa fim la Unirii (banuiesc ca la sediu).Daca nu eu la 14:30 o sa fiu la locul expozitiei.
|
eu plec in jur de 12:30 sa fiu acolo pe la 13:00, 13 si ceva.
nu am masina, o sa iau transportul in comuna, masina e la transplant, din pacate... nu va fi gata zilele astea. :cry: Expozitia va fi gazduita de fosta locatie a supermarketului METRO Otopeni, care este situata la 16,5 km nord de centrul Bucurestiului vis a vis de Aeroportul International Henri Coanda (fost Otopeni) Cai principale de acces: Drumul National DN 1 Transport in comun : - Autobuze RATB : 1.Din Piata Presei Libere : 444, 446, 448, 449, 450, 451 2.Din Piata Victoriei : 440 - Maxi Taxi din Piata Presei Libere : 447, 449, 550 - Linia Expres 783 Traseu 783: Aeroportul Henri Coanda(fost Otopeni)(5.30,23.00), Sos. Bucuresti-Ploiesti, P-ta Presei Libere, Sos. Kiseleff, P-ta Victoriei, Bd. Lascar Catargiu, P-ta Romana, Bd. G-ral Gh. Magheru, Bd. Nicolae Balcescu, Piata Unirii(5.30,23.10) ASTAZI TREBUIE S-O REZOLVAM. ASTAZI ORGANIZAM STANDUL. II ASTEPT PE TOTI CARE VOR SA DEA O MANA DE AJUTOR ACOLO. CUM AJUNGETI, INTREBATI DE STANDUL VIRTUAL, SAU DE MINE, O SA AM GRIJA SA-I ANUNT PE CEI DE LA INTRARE SA VA CONDUCA LA LOCATIA STANDULUI. REPET, EU VOI AJUNGE ACOLO PE LA 13, 13 SI CEVA ! VA ASTEPT !!! |
deci in jur de 13... ok ce vreau sa mai intreb cum ne gasim ??
|
maine va mai pot ajuta cu ceva ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning