![]() |
Re: tot eu dar cu alta dacie :P
da prea rapid da prea furios eu merg cu dacia iar tu pe jos..la oglinda am 3 cruci poza lu nicu gutza s-alte suveniruri nike pe luneta nu ai ...acuma sincer tie kiar iti place ...nu cred k io le am cu tuning-ul da din kte ai citit si u p-aici si baietii astia kre au racit tastele degeaba tu kiar nu ai inteles cuv simpluuuuuuuuuuuuuuuuuuu........dar gusturile nu se discuta
|
oricum...asta ii doar provizorie :P
ca acuma m-am apucat de modificat bordul ala original de dacie.......sa il fac din fibra :D deci relax :D |
Bravo maestre cand tiam zis eu sa te gandesti mai bine!!!Ai vazut ca ti-a venit mintea la cap spor la tunarea si anuntane ce mai apare nou la masina ta
|
bordu ala nu arata bine....nici nu ii aranjat calumea....ii taiat si prost.....mai bine cu ala al ei normal,,,,pana iti faci din fibra cum ai zis
|
de ce nu te-ai orientat spre bordul de nova/super nova care intra la fix pe berlina , singura problema o sa o ai la adaptarea aerotermei care e mai buna decat cea de berlina
|
Nu stiu de ce va place sa va complicati cu improvizatii cand puteti sa punetii un bord facut pentru aceasta masina.
Uitati cum a facu DAC-ul, si se putea si mai bine. Dar de, romanul pana nu apeleaza putin la :chainsaw: :bat: :2gun: nu se simte roman. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1150938026 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1150938026 |
sa stii ca asta e si parerea mea....bordul de cn e mult mai frumos decat unu de solenza
|
pai dac la om i place cel de solenza lasati-l sa isi puna fiecare cu ce i place
|
da nu :D
astazi ma duc sa imi demontez telescoapele shi arcurile de pe spate de pe cealalta mashina.........shi sa tai o spira jumate din arcuri :D (arcurile shi telescoapele fiind noi noiutze......au fost puse pe mashina acum 2 luni) |
pacat.. iar o dai in branza... chiar eram curios sa vad si mie se parea o idee chiar buna aia cu bordu :( nu trebuia neaparat sa il pui daca l-ai luat de moca.. mai bine mai strangi un leu, si bagi un cn cu am pus io pe 1300.. arata bine, parerea mea.. .asa cu improvizatii.. nu faci prea multe
pacat :( |
asa e... arata.... strange... o combinatie ff ciudata de elemente noi cu elemente vechi...
schimba l mai repede!!! plasticul ala ieftin de pe solenza... nu merge cu cel vechi de pe berlina... ;) |
ce imi putetzi sugera......alt bord...ca de ala e berlina m-am saturat :(
acuma o sa ma apuc sa fac bordul ala de cn din fibra....sa il prelungesk cumva ...nush ce o sa iasa dar m-am saturat de ala vechi astept sfaturi |
nu stiu, daca tot zici ca te-ai apucat sa il modifici pe cel de dacie... pe cel original... gandeste-te la ceva original... Oricum, nu poti sa il faci tip mai modern pentru ca... :( nu ai cum, oricum... nu v-a da niciodata bine... berlina e clasica... si asa v-a ramane, in disperarea altora de a o face moderna!
fa schite, gandeste te la practicitate... :) si o sa iasa bine! |
hmmmmm o sa pun cateva schitze sa vad ce zicetzi:D
|
cif eu zic ca cel mai misto bard adaptat pe dacie da ala de SN cu consola cu tot. am vazut la cineva si este chiar drahutz
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning