![]() |
Re: Informatii pentru Incepatori
bolidu din categoria tantar :D :D :D 8) :lol:
|
=)) =)) :)) :)) hai,mhaaaaaaaaa.... nu fii rau ! :D :P
|
Quote:
|
bhaaaaaaaaaaa , da` niciunu` nu mi-ati raspuns la intrebare !!!!!!!!!!! unde plm pot sa ma duc sa-mi faca "pleope" la masina .... :?: :?: :?:
|
am sa va stresez ... pana nu imi spuneti ! imi pare rau,dar cred ca o sa va bantui la noapte :)) :)) o sa aveti cosmaruri >:)
|
Quote:
Merge cu folie,o tai cu foarfeca in forma dorita si o lipesti pe far.Astfel ai o "pleopa" translucenta ! |
Nu te-am rugat sa-mi faci observatie asupra limbajului ... am cerut si eu un sfat . Si daca nu stie nimeni un raspuns , nu incepeti cu `shtourile ...
Ps: merci frumos de sfat ! |
daten sange cat esti de acida
|
poate te ard ...
|
hai bha macar voi astia mai veki fiti mai civilizati ca restul orikum n-au nici o treaba cu forumu ..
|
ce gashca de golani aici :rolleyes2
|
:idea: Da,clar ... ia masuri :) Vorbiti elevat , manca-v-ar tata ! peace y`all ! :)>-
|
mah pai scoate si tu rimelu' (sau cu se cheama, ala de va dati voi pe gene) si arde-i niste pleoape d-alea de bagaboanta.....
acuma pe bune, cauta si tu pe net ca sigur gasesti.....vezi ca baietii de la prostreet din baia mare se ocupa cu asa ceva si trimit prin posta http://www.prostreet-tuning.com/ |
Multumesc frumos ... mi-am schimbat-o ... mi-am luat un polo :D
|
bravo! sa-l stapanesti sanatoasa
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning