![]() |
Re: honda civic in lucru la pro street baia mare
reusita . ce culoare urmeaza ?
|
Ce sa mai intamplat cu mashina !?
|
ptr protuning...cat costa un kit ca la civicu` ala...ptr un crx 1..? deci imi trebuir spoierul fatza, aripiile umflate, praguri, si spoilerul de pe spate facute din fibra...astept raspuns si mersi..
|
Cand o terminati sami dati si mie un mail cu o poza va rog frumos:D [email protected]
|
in ce stadiu e honda?
poze,pls |
3 Attachment(s)
ii belea honda,,,,am pozele prin comp d mai bine de un an,,,dar nam stiut absolut nik d ea,,,mio placut body kitu si iam facut un mic ``update`` pt un prieten (am dato in bara cu jentile).Pot sami spui te rog cam cat ar costa un asemenea body kit pt civic 92-95??....si astept parerile voastre la cum am facut honda. Ms
|
Thank fuk is only a photoshop :shock:
|
Quote:
-bara fata -bara spate -praguri -si evazarile montajul este gratuit si pt aceasta operatiune avem nevoie de masina doua saptamani in atelier. cu respect Robert |
deci masina arata mortal....fatza de un civic stock e bomboana....voi cei de la pro street lucrati doar la bodykit sau si la performante??....cam ce motor vreti sa puneti pe ea??.....ce putere trebe sa aiba??doar concurati cu ea....
|
felicitari pt proiect ;)
masina mai merge la VTM (nu de alta dar ma intrebam cum rezista kit'ul) ce jante a ales clientul pana la urma? merita "trantita" ;) |
salut robert
cum pot lua legatura cu tine tel email?ma intereseaza ceva produse |
Quote:
|
Masina asta este a mea acuma! Este galben.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:21. |
- Copyright 2026 4Tuning