Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Suntem discriminati! De ce sa fii amendat ca ai masina modificata? (https://forum.4tuning.ro/195-satu/36248-discriminati-fii-amendat-masina-modificata.html)

valineamtsm 22-03-07 09:25

Re: Suntem discriminati! De ce sa fii amendat ca ai masina modificata?

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 810569)
he he he :lol: tocmai de asta ziceam de idei originale :lol: ca nu locul e problema principala, nu ducem lipsa nici de oameni si poate nici banii nu ar fi problema insa problema este : in ce sa-i investesti ??? ce poate oferi spatiul tau mai mult dect oricare alte spatii, chiar inchiriate ??? (ca pt. intalniri e buna si parcarea, iar sa vizionam filme e bun si barul din lemn de la spalatorie etc. :lol: )
E foarte ok sa faci tuning interior, exterior, tehnic si optic etc. dar cine le va face ??? si pe masinile cui ???? si pe ce bani ???? si pentru ce ??? etc.
Deci daca vrei doar sa pui la dispozitie un spatiu pentru a fi doar un punct de intalnire sa nu ne ploua.... si asa e ok, dar daca vrei sa faci atelier si alte alea alea, trebuie sa te gandesti putin mai serios !!! (scule, aparate, diferite piese in stock, angajati care mai trebuie si platiti de undeva, etc.)

Ye szambi! Apoi daca tu nu stii despre ce vorbesc apoi nu stie nimeni! Putem incepe timid fara piese pe stoc ca sa putem sa supravietuim la inceput. In timp ce ne dezvoltam putem sa facem si partea a doua care e mai frumoasa: tuning! Oameni dornici ar fi deja!Am fost si contactat de multe persoane!
Astept oferte in continuare si cu disponibilitatea fiecaruia! Doamne ajuta sa fim cati mai multi si unde-s doi puterea creste dapoi daca e toata comunitatea? :D

DJBOSS 27-11-10 23:56

Si eu am fost oprit cu dacia in trafic pentru a 4-a oara pentru urmatoarele motive
poziti albastre
folie neomologata
triple fumuri
nu purtam centura de siguranta
cauciucuri neregula
culoarea masini neregula
trusa de prim ajutor si instictor
Poate mai imi scapa ceva , dar astea mile aduc bine aminte.
Multumita lui dumnezeu si domnului agent, ca am scapat foarte ieftin doar cu o amenda de 60 lei si 2 puncte penalizare, astea fiind doar pentru una din abaterile de mai sus.
Ce sa fac oare pot omologa cauciucurile care le am acum 205/60/13 la rar ? folie pot so omoghez punand alta, becurile din cate stiu nu se omologheaza asa ca voi pune pe alb, si culoarea masini care este albastru si cu negru doar plafonu ce pot sa fac, cat mar costa astea 2
App am fost intrebat si de triple dece le am negre si mia zis ca triplele nu se omologheaza
Deci stie care cat mar costa sau daca pot sa omoghez cauciucurile si culoarea ?

DJBOSS 27-11-10 23:59

Apropo si legat de o toba sport, dac apun pe masina trebe si aia trecuta in certificat ?

All times are GMT +2. The time now is 05:29.

- Copyright 2026 4Tuning