![]() |
Re: Suntem discriminati! De ce sa fii amendat ca ai masina modificata?
Quote:
Astept oferte in continuare si cu disponibilitatea fiecaruia! Doamne ajuta sa fim cati mai multi si unde-s doi puterea creste dapoi daca e toata comunitatea? :D |
Si eu am fost oprit cu dacia in trafic pentru a 4-a oara pentru urmatoarele motive
poziti albastre folie neomologata triple fumuri nu purtam centura de siguranta cauciucuri neregula culoarea masini neregula trusa de prim ajutor si instictor Poate mai imi scapa ceva , dar astea mile aduc bine aminte. Multumita lui dumnezeu si domnului agent, ca am scapat foarte ieftin doar cu o amenda de 60 lei si 2 puncte penalizare, astea fiind doar pentru una din abaterile de mai sus. Ce sa fac oare pot omologa cauciucurile care le am acum 205/60/13 la rar ? folie pot so omoghez punand alta, becurile din cate stiu nu se omologheaza asa ca voi pune pe alb, si culoarea masini care este albastru si cu negru doar plafonu ce pot sa fac, cat mar costa astea 2 App am fost intrebat si de triple dece le am negre si mia zis ca triplele nu se omologheaza Deci stie care cat mar costa sau daca pot sa omoghez cauciucurile si culoarea ? |
Apropo si legat de o toba sport, dac apun pe masina trebe si aia trecuta in certificat ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:29. |
- Copyright 2026 4Tuning