![]() |
Re: BMW E36 Meeting 2013 | 16-18 august, Brasov, camping Darste
BANCA TRANSILVANIA
IBAN:RO14BTRLRONCRT0208332901 CAND DEPUNETI BANII SA SPECIFICATI NUMELE SI NUMARUL MASINII. DOVADA PLATII SE FACE CU POZA LA CHITANTA CARE SE TRIMITE PE ADRESA DE MAIL [email protected]. DATA LIMITA PT DEPUNEREA BANILOR ESTE 1 AUGUST. PT CEI CARE SUNT PLECATI SI VOR SA VINA LA MEETING POT PLATII ATUNCI PE LOC TAXA. |
Salut! Si pentru rezervari camere ( avans)
|
Quote:
Poate ca sa evitam neplacerile,fiecare o sa se cazeze singur. Inca nu e stabilit. Cand stabilim ceva o sa revin cu informatii. Incep lista cu cei care au depus banii. 1.MELINTE GABY-GL 66 NVG ACHITAT. |
Sa asternut praful pe aici :)))
|
cand e vb de bani toti fug...
|
Quote:
si tie ti-am mai zis nu vrei sa vii nu venii,tine-ti parerile pt tine stai acasa ca e mai frumos sa dai din taste pe forum. |
stati linisiti ca se aduna...;)...ma gandesc la mine acum ca ma pregatesc de vara....o janta, un polish...o guma....o maslina ...si inca nu imi vine sa rup 100 lei sa-i bag intr-un cont in care stau degeaba o vreme....:lol:...asa ca nu cred ca toi care scriau anul trecut pe topicul asta si au fost la Darste nu vor fi prezenti doar ca trebuie dati astia 100 lei ;)
|
Dar daca tu ai organiza ti-ar veni sa te duci pe benzina ta sa dai telefoane sa te agiti pe bani tai pt altcineva?? Eu zic ca faza asta ca se poate plati acolo e o prostie ca multa lume gandeste " dc sa dau banii acum cand pot sa ii dau atunci" ar trebui sa puneti o data limita si atat, daca te-ai inscris pana atunci bine daca nu data viitoare.
Asta e parerea mea |
Quote:
Quote:
|
Asa si trebuie. Nu platit acolo sa se stranga banii sa vem fotografi muzica s.a. Cum ramane cu cazare pana la urma va ocupati tot voi??
|
Quote:
Nu stiu exact dar o sa postez aici dupa ce avem decizia finala. |
Quote:
....referitor la faptul ca se strang niste bani e perfect, iar daca s-a stabilit suma de 100 lei iar e OK....spor la treaba baietilor care se gandesc la organizare (eu personal as pune o data limita mai repede ca sa aveti timp de organizare si sa stim mai repede pe ce ne bazam;) ) |
Salut. Voi fi si eu prezent anul acesta. Eu propun sa facem tricouri la toti participantii. Cred ca va fi ceva frumos, si 100 lei e o suma modica. Are si bogatul si saracul :D
|
Eu un zic ca cea mai buna data limita ar fi 15 iulie sa aveti o luna avans sa va ocupati de tot
|
Tot asa gandesc si eu,15 iulie!...sunt multe de pregatit iar timpul scurt.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning