![]() |
Re: Subaru STI2005 Perrin-Racing Code
6 Attachment(s)
Au venit bijuteriile:evil:
|
pana la ce presiune sunt bune bielele si pustoanele?
|
Ce intrebare e asta, unde ai gasit intrebarea asta?
|
Quote:
Din pacate marian a mers pe un teren minat de ... altora si nu s-a putut bucura inca acum se va bucura pt ca are tot ce-i trebuie sa fie bine. Cred ca in 7 zile masina o sa fie pe strada. |
2 Attachment(s)
cred ca ma apropii de final;) ,a venit blocul-motor nou
|
Ai grja sa nu il montezi invers cum ai facut cu pistoanele :) :P .Frumos arata....si isi va face treaba bine. Bafta in continuare si sa vada asfaltul cat mai curand.
|
Quote:
|
Te rog frumos sa fii sincer si sa nu dai raspunsuri evazive.
|
Intrebarea aceasta mi-a pus-o Andrei Tentean acum cateva saptamani,el fiind intrebat la randul sau de cel care a vandut pistoanele lui Racing Nimick.
I-am raspuns ca pistoanele au semn FWD si am verificat si dezaxarea(pistoanele pe care le montez acum pe masina nu au dezaxare;) ). Consider ca aceste vorbe sunt lansate de Racing Nimick un om care nu stie meserie nici cat cainele meu si care mi-a vandut piese neconforme care mi-au spart blocul motor(Racing Nimick nu mi-a dat garantie la piesele aduse). Cei care sunt din bransa stiu despre ce este vorba. Recunosc ca am facut o greseala care la urma urmei eu o suport integral ptr.ca nu am masurat toate pistoanele,dar asta nu inseamna ca le-am montat incorect si ca Racing Nimick este absolvit de orice vina.Corect ar fi fost sa ajute clientul care a cheltuit 10000euro la el in magazin,nu sa se comporte ca un tarabagiu cu raspundere limitata. Timpul o sa scoata in evidenta calitatile fiecaruia(rog frumos pe cei care nu au atins un anume nivel,fara suparare,sa se gandeasca cu seriozitate inainte de a posta,cel putin aici,inca o data,fara suparare) |
Quote:
|
Quote:
|
BaaaaaaAAAA sa nu fii suparat pe mine ca te bat:evil: si te intreb de sorta:lol: ,sunt mai de treaba decat iti poti tu inchipui:D
|
Quote:
Frumoase slickuri, multa bafta Marian ;) |
Quote:
|
8 Attachment(s)
...:-)..........
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:55. |