Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Subaru (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru.html)
-   -   Subaru STI2005 Perrin-Racing Code (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru/36068-subaru-sti2005-perrin-racing-code.html)

mvilcu 20-03-07 21:47

Re: Subaru STI2005 Perrin-Racing Code

6 Attachment(s)
Au venit bijuteriile:evil:

Eagleee 20-03-07 23:49

pana la ce presiune sunt bune bielele si pustoanele?

SEBASTIAN 21-03-07 14:07

Ce intrebare e asta, unde ai gasit intrebarea asta?

SEBASTIAN 23-03-07 07:43

Quote:

Originally Posted by mvilcu (Post 803278)
Am propriul meu atelier auto,autorizat RAR,am lucrat impreuna cu Racing Code(Seby+Alex)

Asa este si se lucreaza ingrijit, curat si meticulos.
Din pacate marian a mers pe un teren minat de ... altora si nu s-a putut bucura inca acum se va bucura pt ca are tot ce-i trebuie sa fie bine.
Cred ca in 7 zile masina o sa fie pe strada.

mvilcu 01-04-07 23:00

2 Attachment(s)
cred ca ma apropii de final;) ,a venit blocul-motor nou

bobby_gsi2 02-04-07 00:06

Ai grja sa nu il montezi invers cum ai facut cu pistoanele :) :P .Frumos arata....si isi va face treaba bine. Bafta in continuare si sa vada asfaltul cat mai curand.

mvilcu 03-04-07 00:39

Quote:

Originally Posted by bobby_gti2 (Post 828573)
Ai grja sa nu il montezi invers cum ai facut cu pistoanele :) :P .Frumos arata....si isi va face treaba bine. Bafta in continuare si sa vada asfaltul cat mai curand.

Poti sa te juri pe maica-ta ca le-am montat invers

mvilcu 03-04-07 00:46

Te rog frumos sa fii sincer si sa nu dai raspunsuri evazive.

mvilcu 03-04-07 01:12

Intrebarea aceasta mi-a pus-o Andrei Tentean acum cateva saptamani,el fiind intrebat la randul sau de cel care a vandut pistoanele lui Racing Nimick.

I-am raspuns ca pistoanele au semn FWD si am verificat si dezaxarea(pistoanele pe care le montez acum pe masina nu au dezaxare;) ).
Consider ca aceste vorbe sunt lansate de Racing Nimick un om care nu stie meserie nici cat cainele meu si care mi-a vandut piese neconforme care mi-au spart blocul motor(Racing Nimick nu mi-a dat garantie la piesele aduse).
Cei care sunt din bransa stiu despre ce este vorba.
Recunosc ca am facut o greseala care la urma urmei eu o suport integral ptr.ca nu am masurat toate pistoanele,dar asta nu inseamna ca le-am montat incorect si ca Racing Nimick este absolvit de orice vina.Corect ar fi fost sa ajute clientul care a cheltuit 10000euro la el in magazin,nu sa se comporte ca un tarabagiu cu raspundere limitata.
Timpul o sa scoata in evidenta calitatile fiecaruia(rog frumos pe cei care nu au atins un anume nivel,fara suparare,sa se gandeasca cu seriozitate inainte de a posta,cel putin aici,inca o data,fara suparare)

bobby_gsi2 03-04-07 16:16

Quote:

Originally Posted by mvilcu (Post 830303)
Poti sa te juri pe maica-ta ca le-am montat invers

Eu ti-am zis chestia aia...(am bagat si un zambet daca nu ai observat) cu referire la un post anterior in care un "cunoscator" te intreba sau iti spunea ca e posibil sa fi montat tu pistoanele invers. Stai linistit ca am citit tot thread-ul si am vazut si raspunsurile tale......dar se pare ca tre sa ma jur pe familie pt unele glumite care nu te afecteaza pe tine. Daca eram vreun ursar ma juram pe ce vrei tu...dar din pacate nu imi sta in caracter.Eu nu am facut decat sa iti apreciez munca si banii investiti in masina......daca nu am banii tai...asta nu inseamna ca sunt mai putin pasionat. Bafta si scuze de deranj

mvilcu 03-04-07 21:04

Quote:

Originally Posted by bobby_gti2 (Post 831359)
Eu ti-am zis chestia aia...(am bagat si un zambet daca nu ai observat) cu referire la un post anterior in care un "cunoscator" te intreba sau iti spunea ca e posibil sa fi montat tu pistoanele invers. Stai linistit ca am citit tot thread-ul si am vazut si raspunsurile tale......dar se pare ca tre sa ma jur pe familie pt unele glumite care nu te afecteaza pe tine. Daca eram vreun ursar ma juram pe ce vrei tu...dar din pacate nu imi sta in caracter.Eu nu am facut decat sa iti apreciez munca si banii investiti in masina......daca nu am banii tai...asta nu inseamna ca sunt mai putin pasionat. Bafta si scuze de deranj

De ce imi era frica de aia nu am scapat.Aseara am venit cam "suparat":???: acasa.Dupa ce am postat mi-am dat seama ca s-ar putea sa ma insel.Te rog frumos sa ma ierti,am fost grabit si ametit:cry: .Nu ma refeream la bani,masina,performantele masinii mele atunci cand am pomenit de un anumit nivel ci la cunostinte tehnice si experienta practica(eu fiind destul de suparat pe mine si pe altii ptr.ce am patit nu mai am chef de rautatile altora).Inca o data mii de scuze si promit sa nu mai scriu cand ma intorc acasa dincolo de miezul noptii:lol:

mvilcu 03-04-07 21:11

BaaaaaaAAAA sa nu fii suparat pe mine ca te bat:evil: si te intreb de sorta:lol: ,sunt mai de treaba decat iti poti tu inchipui:D

George_P. 04-04-07 01:01

Quote:

Originally Posted by mvilcu (Post 831970)
BaaaaaaAAAA sa nu fii suparat pe mine ca te bat:evil: si te intreb de sorta:lol: ,sunt mai de treaba decat iti poti tu inchipui:D

:lol: :lol: :lol: :lol:

Frumoase slickuri, multa bafta Marian ;)

bobby_gsi2 04-04-07 22:56

Quote:

Originally Posted by mvilcu (Post 831956)
De ce imi era frica de aia nu am scapat.Aseara am venit cam "suparat":???: acasa.Dupa ce am postat mi-am dat seama ca s-ar putea sa ma insel.Te rog frumos sa ma ierti,am fost grabit si ametit:cry: .Nu ma refeream la bani,masina,performantele masinii mele atunci cand am pomenit de un anumit nivel ci la cunostinte tehnice si experienta practica(eu fiind destul de suparat pe mine si pe altii ptr.ce am patit nu mai am chef de rautatile altora).Inca o data mii de scuze si promit sa nu mai scriu cand ma intorc acasa dincolo de miezul noptii:lol:

Ce suparat as veni si eu acasa cu un wrx sti in garaj :)...Doamne numai negru as vedea in fata ochilor. Sper ca ai inteles aluzia si ce am vrut de fapt sa zic. Sa stii ca sunt suparat foc pe tine....si imi trece numai daca ma dai o tura cu nenea STI-ul......care apropo e visul meu. Din fericire....sau din pacate am masina....dar numai i-ul de la sfarsit se aseamana...si nu e tdi :P. Bafta si astept noutatile.

mvilcu 09-04-07 23:53

8 Attachment(s)
...:-)..........

All times are GMT +2. The time now is 09:55.

- Copyright 2026 4Tuning