![]() |
Quote:
|
poate avea ceva acel clio... dar al meu pana la 150 urca fara nici o problema... Eu cu a 3a ajung la 120 si cum a zis si MMihai cu a 4a 150-160... Partea nasoala e ca dintr-a 4a intr-a 5a scade turatia doar cu 700 si d-asta de la 160 urca mai greu! Dar de la 100 in nici un caz!
Iar daca dau dintr-a 4-a intr-a 5a pe la 120 imi urca mai incet ce-i drept... dar nu exagerat! Adica nu simtitor de incet! Acum poate sa mai fie si alta varianta!... daca t-ai obijnuit cu masini puternice, sa ti se para foarte puturoasa. Sau ca acel sofer sa nu-i fi 'dat in gura'! Mie mi se pare ok! Dar oricum exista si motorul de 1.4 16v pe symbol, care este destul de convenabil si ca pret si ca performante !! |
Re:
Quote:
|
Quote:
|
AM VOTAT CLIO CACI LOGAN ESTE O MASINA FACUTA LA ''FUTUI MASA'' :idea:
|
Re:
Quote:
parerea mea |
Re:
Quote:
iti place spatele ala asa partatos taiat ca din topor? iti plac farurile asa mici si acea grila? |
Spatele mie imi place, farurile le urasc, iar grila aia de plastic pe varianta ieftina e cea mai mare prostie facute de Reno. Cu grila de Metal arata super, dar cu aia de plastic e de kko.
Iar teava de esapament zici ca e de trabant, trebuiau sa faca si ei marginea cumva, ca la dacia veche...nu e de mirare ca toti si-au pus capete la ea... |
Re:
Quote:
SINGURUL MOTIV PTR CARE IMI PLACE MAI MULT LOGANUL DECAT SYMBOL, este spatele ala urat (din pctu meu de vdr) al lui symbol atata tot :wink: daca era clio ala scurt nici nu ma mai uitam la logan |
clio ala scurt se numeste bicorp.
oricum pentru portbagajul de 510L pe care il ofera symbolul este prea bine.. oricum singurul sedan de clasa mica care nu mi se pare reusit este skoda fabia sedan din cauza acelor stopuri care sunt amplasate prea jos. la symbol spatele arata chiar bine in comparatie cu alte masini. dar in fine, gusturile nu se discuta! |
Re:
Quote:
mie unu nu imi place sub nici o forma SYMBOL daca e bicorp deja e febletea mea (vbind de clio) PS:nu imi aduceam aminte de denumirea de bicorp absolut deloc |
Poftiti domnilor necredinciosi care preaslaviti loganul in fata symbolului
Clio Symbol 1,4 8v (75cp) VS Logan 1,6 8v (90cp) https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=142862#142862 (filmulet... iar diferenta este considerabila) |
Aha... interesant filmuletul! niste faruri... :D :lol:
|
Clio sta bine lange multe masini pt ca are cutia aia buna. :wink: Eu am vazut cursa pe 400m intre un bmw 316 16v 95 si un clio symbol si clio a stat destul de bine langa bmw. Ambele masini au fost conduse de cunoscatori.
|
probabil o fi fost o motorizare de top... oricum si 316 e o caterinca de masina... bmw de 100 cp, auzi la ei :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning