Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Desenele mele - ADDOstreet_racer (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/36030-desenele-mele-addostreet_racer.html)

ADDOstreet_racer 13-06-07 23:30

Re: Lucrarile mele - Pustiu_Fanatik

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 947634)
nu imi place k ai copiat designul chopperului din supercar .....puteai sa modifici cate ceva la el plus k te-ai grabit shi asta se vede tot timpul la un desen
P.S. ..........bestial FXX-u`(ar trebui sa ii faci o randare in photoshop ....ar da f bine).........felicitari ...imi plac lucrarile tale
tzine-o tot asha

Da intradevar se vede dar e foarte greu cu timpu ...ce sa-i faci .....da stiu da m-am gandit sa fac un concept ptr chalenge (adik cea de viteza)si un choper care sa fiu sincer e un model pur si simplu criminal ....asa k nui vad rostu ..crek nu e problema originaliatea dak te uiti la celalte desene .....si voi mai pune cateva curand ptr a te convinge .....este in lucru si un bugatti veyron ......si mersi ///

ADDOstreet_racer 13-06-07 23:43

Iar la chestia cu randarea nu prea ma pricep ....dak vrei sai faci u si iti place desenu esti liber sa faci si dak vrei poti sa mi-o dai si mie .....

_anaconda_ 14-06-07 01:17

Impresionant!!!
Ai mult talent insa cateva sfaturi...
1)Incearca sa faci o masina cat mai aproape de o anumita forma pe care ar putea sa o capete si in realitate...unele modele par cam prea...prea...nush cum sa zic dar cred ca ma intelegi:)):)):))
2)Cum a mai fost pe sus sa renunti la decorul din spate...doar masina...
3)Incearca cate ceva si pt masini mai 'umane'...nu numai la sute de mii de euro...masinile 'accesibile' sunt cele care se modifica...
Succes in continuare!!!

ADDOstreet_racer 14-06-07 12:09

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 948033)
Impresionant!!!
Ai mult talent insa cateva sfaturi...
1)Incearca sa faci o masina cat mai aproape de o anumita forma pe care ar putea sa o capete si in realitate...unele modele par cam prea...prea...nush cum sa zic dar cred ca ma intelegi:)):)):))
2)Cum a mai fost pe sus sa renunti la decorul din spate...doar masina...
3)Incearca cate ceva si pt masini mai 'umane'...nu numai la sute de mii de euro...masinile 'accesibile' sunt cele care se modifica...
Succes in continuare!!!

Iti spun sigur k oricare dintre masinile realizate mai sus pot fi reproduse si in realitate ....crede-ma ...ptr k momentan numai lucrez in fibra o perioada ...dar am lucrat si iti pot spune ce se poate face si ce nu .....dak vrei facem o proba ...u adune un client ...:)))))))))....iar despre masini mai umane pot face ...si am facut dar le-am facut ptr anumite persoane la cerere si am considerat aici sa pun concepte mai spectaculoase ..nu numai masini de rand ///...si multumesc ....

ADDOstreet_racer 24-06-07 17:27

10 Attachment(s)
iata ce am mai facut in ultimu timp ....

ADDOstreet_racer 24-06-07 17:32

4 Attachment(s)
si bugatiu ....deabea astept sa le scanez ..credeti-ma arata mai bine decat in poze ....

ADDOstreet_racer 24-06-07 21:59

Despre desenele mele nici o parere nimik ?

wlady 24-06-07 22:17

Iti spun eu ... sunt super tari ! BRAVO !

Alkatraz 25-06-07 02:26

Despre desenele tale ce sa zic:
Ai probleme destul de mari la perspectiva dar nici la proportionalitate nu stai prea bine.
Le impopotionezi cu unele chestii/detalii care chiar nu isi au rostul.
Simetria e cat de cat potrivita dar nu te gandi ca nici aici nu excelezi.

ADDOstreet_racer 25-06-07 23:06

Quote:

Originally Posted by Alkatraz (Post 965321)
Despre desenele tale ce sa zic:
Ai probleme destul de mari la perspectiva dar nici la proportionalitate nu stai prea bine.
Le impopotionezi cu unele chestii/detalii care chiar nu isi au rostul.
Simetria e cat de cat potrivita dar nu te gandi ca nici aici nu excelezi.

Da mersi ...si ptr alkatraz ..ce sa facem nu toata lumea poate sa deseneze perfect ...asta e ....akuma ce sa fac ....

ADDOstreet_racer 28-06-07 10:12

dak mai aveti opinii si mai ales sfaturi va rog sa vi le exprimati .....

new_cristy 28-06-07 22:02

inceark sa le finisezi.... o sa arate mai bine;)

ADDOstreet_racer 28-06-07 23:44

Mai exact la ce te referi cand spui sa le finsez k nu inteleg exact la ce proces te referi ...

ADDOstreet_racer 15-07-07 00:01

2 Attachment(s)
din pacate in ultimu timp nu prea am avut timp sa mai desenez ptr k pe langa munk sunt in pregatirea unui super proiect pe care din pacate nu il pot dezvaluii ...dar la cerea uni prieten va arat ce minte perversa am ....
SCUFITA ROSIE XXX SI PITICU PERVERS .....

MARI_NSL 16-07-07 02:16

Pustule ai talent ,, felicitari ;) tino tot asa

All times are GMT +2. The time now is 21:32.

- Copyright 2026 4Tuning