![]() |
Re: Lucrarile mele - Pustiu_Fanatik
Quote:
|
Iar la chestia cu randarea nu prea ma pricep ....dak vrei sai faci u si iti place desenu esti liber sa faci si dak vrei poti sa mi-o dai si mie .....
|
Impresionant!!!
Ai mult talent insa cateva sfaturi... 1)Incearca sa faci o masina cat mai aproape de o anumita forma pe care ar putea sa o capete si in realitate...unele modele par cam prea...prea...nush cum sa zic dar cred ca ma intelegi:)):)):)) 2)Cum a mai fost pe sus sa renunti la decorul din spate...doar masina... 3)Incearca cate ceva si pt masini mai 'umane'...nu numai la sute de mii de euro...masinile 'accesibile' sunt cele care se modifica... Succes in continuare!!! |
Quote:
|
10 Attachment(s)
iata ce am mai facut in ultimu timp ....
|
4 Attachment(s)
si bugatiu ....deabea astept sa le scanez ..credeti-ma arata mai bine decat in poze ....
|
Despre desenele mele nici o parere nimik ?
|
Iti spun eu ... sunt super tari ! BRAVO !
|
Despre desenele tale ce sa zic:
Ai probleme destul de mari la perspectiva dar nici la proportionalitate nu stai prea bine. Le impopotionezi cu unele chestii/detalii care chiar nu isi au rostul. Simetria e cat de cat potrivita dar nu te gandi ca nici aici nu excelezi. |
Quote:
|
dak mai aveti opinii si mai ales sfaturi va rog sa vi le exprimati .....
|
inceark sa le finisezi.... o sa arate mai bine;)
|
Mai exact la ce te referi cand spui sa le finsez k nu inteleg exact la ce proces te referi ...
|
2 Attachment(s)
din pacate in ultimu timp nu prea am avut timp sa mai desenez ptr k pe langa munk sunt in pregatirea unui super proiect pe care din pacate nu il pot dezvaluii ...dar la cerea uni prieten va arat ce minte perversa am ....
SCUFITA ROSIE XXX SI PITICU PERVERS ..... |
Pustule ai talent ,, felicitari ;) tino tot asa
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning