![]() |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aproape cel mai fain dupa masini :lol: :lol: :)
|
\"aproape\" ?????? :?:
|
Quote:
|
Bai din ce ce-am citit si eu p-aici stiu de cine sa ma las invins la vreo eventuala cursa: BigMac, CataRS4 ar fi primii k le au cu armele de foc...Urmatorul ar fi Morro dar cred k de frica as fugi mai repede ca el asa k e cu o treapta mai joi. Urmatorii sunteti voi, cei cu ANIMALE :? - \"urmatorii\" pt. k sper k nu veniti cu fiarele dupa voi. Si fiara este si cocosul lui X-Ray ca si eventualele alte animale domestice: vacile, caii, porcii - mi-e tarsa de astea :? - sper ca nu veniti cu asa ceva la vreo intalnire :roll:
Hobby-uri: (vara, marea) inotul, pc-urile si altele ce nu pot fi mentionate aici. Am jucat si eu basket in \"tinerete\"-profa de engleza striga catalogul: \"Bogdan!\", \"unde e?\", se uita pe fereastra: \"a, uite-l, joaca basket\". Animal - am o matza, cocitura de siameza parca...o lenesa si jumatate-zici k-s eu :wink: - imi place! |
Morro : Vo Su Mihai Constantinescu, student al lui Carol Derl ( acum e in Canada ). Frate-miu este vice campion national la lupta competitionala... :lol: :twisted:
Eu n-am apucat sa merg la concurs. M-am antrenat pt competitie insa am avut de ales intre Atletism - faza nationlala si Campionatul de QWD. Si am mers pe atletism, locu 6 p Tara ... |
Femeia nu e un hobby
|
mpa dar ce e femeia? un mod de viata ?? :evil:
|
loool sha :lol: :lol: :lol: daca femeia nu este un hobbby atunci ma intreb ce o fi?? :lol: :lol: :lol:
|
There are 256 bones in your body! Would u like another?
Sex is a sensation. It's about a man's temptation, putting his location in a woman's destination. Do you understand the explanation or do you need a demonstration?
|
e rasuflata mpa!
Sexul poate sa fie un hobby! ;) |
mpa cati ani ai ?
|
:lol: :lol: :lol:
|
Hobby .. Hmmm .. Pai imi place fotbalul f mult ..joc non-stop ..si basket joc si mai des..unde-apuc ! Ca muzica imi place Hip-Hop normal... That's some shit... Dar nu d-astea comerciale..Mult mai underground.. si imi place sa fac cumparaturi la greu... Si alt hobby este sa invat pt permis :) Marpha nu? Iesire cu prietena de care m-am despartit era un hobby :cry: ..Fuck ..iar mi-am adus aminte de ea.. Mai imi place sa ma uit la filme de groaza.. aaaa ..si sa nu uitam .. SA FAC GRAFF-URI care sunt atat de ilegale ca si cursele.. am luat 2 amenzi pana acum ..nu asa mari .. dar in fine.. imi place sa decorez peretii ..si masinile.. flames :twisted: :twisted: ! Hai ca am scris cam mult .. Mai spuneti si voi :wink:
|
bravo fireburn cu femeia capul sus ca nu a fost ultima :wink:
|
De curiozitate am 18 ani de alte motive nu se stie......
Parerea mea. A si daca tot e topicu u prezentarile poate il si cititi pe viitor..... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:56. |
- Copyright 2026 4Tuning