![]() |
trabanutu este cea mai tare masina :lol: :lol: :P :P
|
Mah fratilor ... ma uit si nu cred ... Nissan Almera sucks ?? Freelanderul ? Fabia (excl. aia in 3 vol ... chiar arata oribil spatele) ? Fiatul Bravo ? Chiar si Lanos, Cielo even ... astea nu sunt masini urate. Ce sa mai zic de Impala SS, Dodge GTO, Pontiac GTO, Dodge Challenger, Chevy Camaro Z28 ala vechi, Corvette StingRay, Hemi Cuda etc - american muscle cars RULE. Sunt nice fiecare in felul lor. De ce nu va luati si de Megane 2 ca si ala e mai \"ciudat\" :)) Ma asteptam sa gasesc aici Wartburg, Dacia Liberta, Dacia Nova prima varianta, Fiat Ritmo, Ligier-urile alea super-mici, Lastun etc etc. Guys ... come on .. ori sunt eu prost si nu inteleg ori exagerati putin :)
Toate bune |
mie ca si design, nu-mi plac Tico si Damas, Dacia berlina (dar e logic, e din 69 saraca tot la fel a ramas)........
ati vazut vreodata un Pontiak Aztek......wow, este oribil......cu tote ca nici Multipla nu-i departe, spatele la Clio Symbol, Toyota Echo Sedan (care e un Yaris facut sedan si a iesit o oribilitate), noua Honda Element si Honda Insight..... |
3 Attachment(s)
megane 2 intradevar e cam nasoala da megane 2 sedan sau aia cabrio coupe imi plac
|
Umm ... eram ironic vis-a-vis megane2, mi se pare destul de reusit :) E genul de masina care ori iti place foarte mult, ori o urasti.
|
Am auzit spunandu-se ca 307 CC e mai reusit decat Mégane-ul.. ceea ce e de inteles, avand in vedere faptul ca Peugeot are deja experienta lui 206 CC.
|
:D
Masina pe care u o suport este BASCULANTA
Face prea mult fum :D :D :D :D |
Mie imi place mai mult Scenic I decat Scenic II.
|
parerea mea este ca noul stil (in materie de design) al celor de la renault e de cacat... au curu ala bombat... care la femei nu m-ar deranja :lol: dar la mashini arata oribil... shi cand ma gandesc ca noua dacier va semana cu clio symbole.....
basculantele shi nu numai... majoritatea camioanelor romaneshti scot o ceatza shi un urlet de te sperii.... azteku.... no coment |
Mai omeni buni fiecare masina dupa parerea mea e frumoasa in felul ei.Eu spun ca o masina ori cit de nasoala este e interesanta prin simplu fapt ca merge motoru si se misca din loc fara sa faci tu mare lucru si nu ai nevoie de caiii care sa te traga.Stiti fiecare cu gusturile lui,gusturile nu se discuta,mie unu imi place toate masinile ........
|
Quote:
|
Mie imi place Tico - cel putin ca masina de oras - kiar daca de multe ori am spus ca o urasc. E mica, nu e lacoma la consum, te bagi usor in trafic, etc.
|
nu`mi place ford focus :P
|
1 Attachment(s)
mie imi palce focus
ete unu tare de tot :PPP da in schmb tico jmi se pare najpa rau... |
Dacia sport mi se pare super ugly. Si asa o dacie nu e cine stie ce, da o dacie sport parca-i construita ca Peugeot-ul ala din reclama cu 206 (Bhangra Knights).
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
- Copyright 2026 4Tuning