![]() |
@[cash]SexY: o sa ai ocazia sa iti iei revansa pe 10, la Craiova :wink:
|
:) sa speram... \"meet u there\" ;)
|
golf 3 90 de cai e bun!accepti?
|
...se accepta :)
|
vs. asta :
http://www.street-racing.ro/viewtopic.php?t=3 Ce zici? O trag in 9 secunde pana la 120 :D |
...moamaaaa cata fiaraaaa, ce periculoasa e ...
...sincer ? nu ma sperie de loc. in afara de dungile alea super beleaaa periculoase si belea ... :) nu vad nimik. a mea e mai jmekera eu am chip de demaraj frate. in 9 sec ia 122 ... te astept la cr. |
...apropo miam cumparat azi un chip fratee....e jmeker rau. ii bag o moneda de 5mii si incepe sa danseze, mai face si pe low rideru din cand in cand. am dat 7000E pe ea frate...jmekerie :) :) :) :) :) :) :) :) :)
|
...apropo miam cumparat azi un chip fratee....e jmeker rau. ii bag o moneda de 5mii si incepe sa danseze, mai face si pe low rideru din cand in cand. am dat 7000E pe ea frate...jmekerie :) :) :) :) :) :) :) :) :)
apropo...am uitat ce vroiam sa zic ;) |
hai ca ma dau eu cu oricare din voi dati PM pentru detalii da ma dau pe 1000 M nu pe 400 ca aveti majini usoare a mea are 1450 kg :D
|
Cam departe Vaslui-ul asta ;)
|
Ma bag si eu cu o Supernova modificata...Tigra normla nu se tine de mine..Sa vedem una modificata cum se comporta :twisted:
|
Nici de asta nu s-o tinut o Tigra stock.
Cu ce ii modificata a ta? |
Vedem pe 10 ,adica miine cum stau lucrurile :D
|
am fost la craiova pe 10...nu am vazut nici o supernova rosie in grupa la mine...nici tigra aia belea.
cu ce e modificata a mea? ...iam cuparat un chip de demaraj jmeker rau de tot ... e pe post de tonomat. bagi o fisa de 5mii si face pe low rideru vreo 3 min. am mai modificat la ea pozitia scaunului. din asta am mai luat vreo 70cp pt ca e de firma :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) |
vs. Suzuki Swift 1.3 16v merge ?
imbunatatiri : stickere, actibilde si casetofon :D aaa, si filtru de aer sport |
| All times are GMT +2. The time now is 12:43. |
- Copyright 2026 4Tuning