![]() |
Re: Calibra vs Bertone
masina am avut-o pana in 2007(sau chiar 2008), cand am donat-o undeva, nu are rost sa zic unde.
chiar nu asi avea nimic de castigat. ba chiar am fost personal in bulgaria si mergeam pe autostrada cu 180 km/h!!!!! cutia schimba impecabil, in a 2-a avea zvacul cel mai puternic. voi crede-ti ca am 5 ani si spun povesti...sa impresionez...pe cine, dc? cam in fiecare zii fac peste 100 km, azi am facut doar 180! |
Quote:
Iar cu motor original sunt foarte putine masini care ar putea ajunge la 1 milion de km si in general cu motoare mai mari. |
pai asta am vrut sa subliniez ca nu am bagat bani in motor, decat consumablile. am segmentat motorul de 2 sau 3 ori atat!
|
daca esti fan opel iti iei calibra, cu bani putini o pui pe picioare daca are motor 20let. este si fiabil, cutia trebuie schimbata daca umblii la putere putin, dar motorul 20 let mi se pare in top 3 opel.
|
Quote:
|
bertone 1.8 deoarece cabrio...plus ca este mai spatios in spate decat calibra
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Iar despre BMW 2.5 tind sa cred ca ori ai avut vreo pacoste de masina ori n-ai condus in viata ta un 2.5! Dar sa nu mai poluam destul si topicul asta ... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:49. |
- Copyright 2026 4Tuning