Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Nubira vs. Mondeo vs. 307CC by AfterDark (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3576-nubira-vs-mondeo-vs-307cc-by-afterdark.html)

Fitzosul 08-02-05 01:13

Le multumesc celor care m-au votat, si ceea ce vad, a fost un kit de incercare.

Anul acesta or sa vada altfel de kit, pentru ca am schimbat deja foarte mult la masina, ex(eleron, praguri, capota,etc) . O sa iasa una beton ceea ce-mi si doresc pentru ce un mondeo nu prea a fost preparat la noi pana acum. Pana atunci sa ne auzim cu bine si ne vedam la Tuning Show....atunci vedem care si cum sta treaba :peace:

lowrider 08-02-05 01:38

Pacat de masini..Oameni buni voi daca va luati un M5 nou va duceti sa va schimbati spoilerele si sa va puneti eleroane WRC pe el? :lol: In primul rand la toate 3 masinile eleronul strica 50% din masini.mai ales cel de pe 307 si mondeo ...2.Fantele pe capota :shock: fratilor aveti vre-un turbo p'acolo? :lol:eu fac pariu ca nu,dar deh arata mai agresiv masina..dar se potriveste ca nuca'n perete pe toate 3 masinile :wink: 3.Acea plasa de aluminiu care e folosita atat de excesiv de toti \"tuneri\" din spatele blocului meu pe Olcitu lor incat deja imi e scarba de ea.4. nici una din masini nu are potential ptr tuning atat de agresiv

In concluzie topul meu ar fii asa:

307 STOCK
Mondeo STOCK
Nubira STOCK

Masinile \"tunate\" din pozele de mai sus nu intra decat in topul kitch tuning personal care este la fel ca si cel stock

La revedere!

Fitzosul 08-02-05 01:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lowrider\"
Pacat de masini..Oameni buni voi daca va luati un M5 nou va duceti sa va schimbati spoilerele si sa va puneti eleroane WRC pe el? :lol: In primul rand la toate 3 masinile eleronul strica 50% din masini.mai ales cel de pe 307 si mondeo ...2.Fantele pe capota :shock: fratilor aveti vre-un turbo p'acolo? :lol:eu fac pariu ca nu,dar deh arata mai agresiv masina..dar se potriveste ca nuca'n perete pe toate 3 masinile :wink: 3.Acea plasa de aluminiu care e folosita atat de excesiv de toti \"tuneri\" din spatele blocului meu pe Olcitu lor incat deja imi e scarba de ea.4. nici una din masini nu are potential ptr tuning atat de agresiv

In concluzie topul meu ar fii asa:

307 STOCK
Mondeo STOCK
Nubira STOCK

Masinile \"tunate\" din pozele de mai sus nu intra decat in topul kitch tuning personal care este la fel ca si cel stock

La revedere!

Poate ai si tu dreptate mah baietel, dar parerea ta pentru mine e \"zero\". Stiu ca am bagat foarte multi bani in ea si nu poate sa arate ca una din masinile pe care tii le doresti tu. Sunt curios ce masina ai tu, si atunci cand o sa o vedem........ :wink:

lowrider 08-02-05 01:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Fitzosul\"

Poate ai si tu dreptate mah baietel, dar parerea ta pentru mine e \"zero\". Stiu ca am bagat foarte multi bani in ea si nu poate sa arate ca una din masinile pe care tii le doresti tu. Sunt curios ce masina ai tu si atunci cand o sa o vedem........

Stai linistit ca eu nu mi-am \"tunat\" masina,esti mai tare ca mine :wink:

Fitzosul 08-02-05 01:53

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Fitzosul\"

Poate ai si tu dreptate mah baietel, dar parerea ta pentru mine e \"zero\". Stiu ca am bagat foarte multi bani in ea si nu poate sa arate ca una din masinile pe care tii le doresti tu. Sunt curios ce masina ai tu si atunci cand o sa o vedem........

Stai linistit ca eu nu mi-am \"tunat\" masina,esti mai tare ca mine :wink:

Nu sunt mai tare ca nimeni, asta tii se pare tzie.

mihnea 08-02-05 08:54

Mutzule...amice...preturile variaza de la kit la kit...dar este vorba de o masina nu tocmai ieftina...merita si ea un kit adevarat...RIEGER... CARZONE SPECIALS...o sa vezi alte doua 307 (nu CC) si vei vedea diferenta intre tuning facut cum trebuie si tuning a la Romania.

mutzu 08-02-05 09:26

Stiu, multe 307 tunate, am o gramada de poze.
Dar cand, s-a apucat de ea, n-am gasit pe nimeni care sa faca ce era in pozele alea..
Asa ca a ales kitul care i se potrivea cel mai bine.
Oricum masina live arata de 2 ori mai bine, si mai trebuie puse flapsurile,neoanele,evacuarea,jantele pe 18\", deci..
Stai sa o termine ..

mihnea 08-02-05 09:35

Ai deja jantele?Te putem ajuta noi sa gasesti ceva frumos.

alexutzu 08-02-05 15:52

nu am citit nimic dar scriu cu riscul de a spune o parere care sa coincida!
imi place 307cc cel mai mult, MONDEO ala e stricat rau din cauza macaroanelor alea de la troleibuz, iar nubira aia chiar imi place foarte foarte mult, respect proprietarului ca a reusit sa faca din ea ceea ce a facut, dar din pacate ramane tot un DAEWOO, deci am votat cu 307

NO OFFENSE

shadow 08-02-05 17:15

Re:

Quote:

3.Acea plasa de aluminiu care e folosita atat de excesiv de toti \"tuneri\" din spatele blocului meu pe Olcitu lor incat deja imi e scarba de ea.4. nici una din masini nu are potential ptr tuning atat de agresiv

1. Nici una din masini nu este facuta la \"tunerul din spatele blocului\", asta asa ca pt informatia ta. Nubira este facuta la Zeno Tuning si 307CC este facuta la Kid Tuning!!!
Si daca tu zici ca nici 307CC care este masina sport nu este agresiva, ce mai pot sa zic!!!! :roll:

GYM 08-02-05 17:34

eu am votat 307 -le. n-o fi tuning-ul de la mama lui ,dar eu zic ca e acceptabil (spun asta pt ca il vad toata ziua si nu e chiar asa \"jalnic\" cum zic unii). sincer, in prima faza, am vrut sa votez mondeo :P e draguta si nubira. va felicit pe toti :D

lowrider 08-02-05 18:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadow\"
Quote:

3.Acea plasa de aluminiu care e folosita atat de excesiv de toti \"tuneri\" din spatele blocului meu pe Olcitu lor incat deja imi e scarba de ea.4. nici una din masini nu are potential ptr tuning atat de agresiv

1. Nici una din masini nu este facuta la \"tunerul din spatele blocului\", asta asa ca pt informatia ta. Nubira este facuta la Zeno Tuning si 307CC este facuta la Kid Tuning!!!
Si daca tu zici ca nici 307CC care este masina sport nu este agresiva, ce mai pot sa zic!!!! :roll:

1.Eu vb de plasa de aluminiu care e folosita excesiv de toata lumea inclusiv taximetristi.Iar Kid si Zeno deocamdata kituri dupa Rieger , Hamann etc. asa ca nu-i da drept etalon in arta tuningului.
2.Am zis de 307 ca nu i se potriveste un tuning agresiv,nu stiu ce ai inteles tu,mai citeste odata :wink:

mihnea 08-02-05 18:53

Lowrider are dreptate...Zeno si Kid toarna la noi...ca si o alta mare firma de \"tuning\"...asta nu prea e tuning.

Cand vor scoate kituri proprii mai vorbim atunci...desi ma indoiesc de calitatea produselor.

Toto - BOD 08-02-05 18:57

Quote:

Mari tuneri astia de la Kid \"Tuning\"... cand zici de iei parca zici de aia de la Eds Motorsport...
Ce tuning au facut ei? ca au niste body-kituri care se potrivesc pe toate masinile... ala e tuning?
Pentru un 307 CC e o rusine sa iti pui spoilere de solenza... Eu unu mai bine l-as fi tinut stok decat sa-mi bat joc de el... (sau si-l facea in spatele blocului ca macar asa avea o scuza)

De Nubira nu zic nimik... pentru ca am si zic ca imi place... cu exceptia eleronului... in rest e ok din toate pct de vdr...

[T3m]b3|| 08-02-05 19:56

Sorry pt OffTopic !
Baietzi...nu intzeleg ce tot criticatzi ji batjocoritzi munka ac oameni... :evil:
Nu creka atzi realizat fre1 din voi mai mult...ji nu creka sunt multzi care ar putea face ce a facut Vali [KidTuning]...Manta, Porsche...nejte kituri proprii, facute in spatele bl sau nu, dar nu copiate. Ji pana la urma...e afacerea lor [cu toate k e mai multa pasiune...dasta ji vb lumea despre ei cu ceva mai multa stima, nu fac treaba k ceilaltzi...doar aja sa fie], ia piese, copiaza...
Haai frate...nu va intzeleg... :?
:peace:

Ji...legat de topic...CCul mi se pare cel mia reujit...

All times are GMT +2. The time now is 07:28.

- Copyright 2026 4Tuning