![]() |
Re: Visele noastre in domeniul auto
aaa...si daca ai nevoie de ceva ajutor la proiect poate te pot ajuta! deja eu mi am facut apele pe problema asta.
|
din pacate am 57,4 cp,asa scrie in cartea tehnica a masinii si viteza maxima 144km/h,oricum singurele lucruri care vreau sa le fac sunt modificarea motorului si sa-i fac un paint mai deosebit pe el,cam atata !!!
|
e bine si asa ;) eu primul lucru care l am facut cand am avut bani a fost sa mi fac rost de o cutie in 5 trepte! asta schimba in mod deosebit problema cu motorul de 56 hp! eu am mers cu 160 pe autostrada si in mod normal merg cu 130-140 km\h desi aveam tot motor de 1100! cu vopsitul chiar trebuie sa iti gasesti un batran daca nu ai unul :P ca altfel o sa ai probleme la fel cum le am eu acum cu vopsitul! toata pregatirea pentru vopsit a durat 2 saptamani(cumparat bare, praguri , lampi, far ...ec) iar aproape de 2 sapt am masina in service si tot nu au vopsit 0
|
rog moderatorul sa mute aceste posturi la "Masina mea" ca nu isi au locul aici
|
hai gata..am inteles visele tuturor pana aucm ! sa mai spuna si altii daca mai exista :)
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Aseara am visat asha ceva...oare se va indeplini??:lol:
|
Quote:
|
kitchuri de masina raza,ce nu as da sa am asa un kitch:rolleyes2 !!!
|
Scurt si la obiect...B M W!
|
A cam murit topicu (ca mai toata sectiunea Tulcea), hai sa ma dau si eu in "vise", as vrea sa imi fac luna Daciutza care o am acum, adica o copie Gordini, cu tot cu motor (sau macar motor), masina la care sa surubaresc eu cand am timp liber. SI as mai vrea un S4, sau un A8 W12, sau o Civic Type R, sau o Acord Type R...
|
:wave: gata te-ai trezit! :) ah banii astia ne mai despart de aceste vise:anger:
|
Eu mi am implinit visul..este Subaru WRX...dar as prefera un STI in loc de WRX totusi..alta cutie,alta caroserie..alte alte in plus..
|
Mie deocamdata imi convine masinutza mea...mai ales dupa c eii voi pune si ventilator.....dupa care as mai vrea un Bmw m5 e34.........si cu Civic Type r
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning