![]() |
Re: Machete in lucru - Reme
Quote:
|
4 Attachment(s)
Etapa a 35-a:
Continut: Revista nr.35 Stinghii de lemn foarte subtiri care se vor lipi conform instructiunilor Etapa 35: S-a inceput lipirea stinghiutelor pe partea stanga a corpului navei, pentru a crea bordajul al 2-lea. |
5 Attachment(s)
Etapa a 36-a:
Continut: Revista nr.36 Vergele de lemn ce vor fi lipite conform instructiunilor Etapa 36: S-a efectuat lipirea vergelelor pe partea dreapta a corpului vaporului. |
2 Attachment(s)
Etapa a 37-a:
Continut: Revista nr.37 Bucati de lemn taiate deja si care necesita lipire Etapa 37: In aceasta etapa s-a lucrat pe aripa stanga a vaporului, unde s-au montat asa zisele aripioare laterale, asta dupa ce au fost prelucrate asemenea unor lame de cutit :D totul se va acoperii cu un strat de chit pentru a nivela spatiile aparute si eventualele imperfectiuni :D |
Abia astept sa o vad vopsita..
|
Quote:
|
Wow, asta e superb.
|
5 Attachment(s)
fiind in pauza la vapor, am ales sa mai efectuez o modificare la Ferrari F40, asa ca am adaugat niste carbon pe eleron. Poze cu masina inainte si dupa modificari.
|
Buna treaba!
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Etapa a 38-a:
Continut: Revista nr.38 Piese de lemn ce au fost lipite conform instructiunilor date Etapa 38: S-a procedat exact ca la etapa 37 doar ca s-a lucrat pe latura dreapta a vaporului. |
Quote:
|
Quote:
|
proiectul cu vaporul este sistat momentan, insa cumparaturile au continuat, am ajuns la nr. 113. De curand ma ocup de un nou proiect. Am doua machete 1/43 una este Minichamps - VW Caddy Maxi si cealalta este Mercedes-Benz CLK320 Hongwell.
Prima are nevoie de oglinzi laterale, roti, sticla la un far, ultima bancheta de reparat si grila cu proiectoare de jos de sub faruri. A 2-a macheta are nevoie de roti, vopsitorie integrala, spatare la scaune, parbriz cu stalpi. Recent am procurat un Volvo de Costi, merci fain bre si ma voi apuca sa readuc la viata masinile. Sper sa reusesc! La Mercedes am matuit vopseaua, am nivelat zgarieturile cu 800 si 1000. Caroseria va fi data in fueller, dupa care se va aplica o vopsea si lac auto, culoarea de mercedes originala si va sta in cabina de vopsit profesionala. Dupa ce o vopsesc va voi arata rezultatul. Intre timp ca tot e weekend ma voi ocupa de interior sa ii fac interiorul spatare scaune si vospit din gri in negru mat. |
Eu unul n-as merge pe varianta asta la 1:43. Se ingroasa mult vopseaua si se acopera detaliile. As curata pana la metal si apoi as vopsi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
- Copyright 2026 4Tuning