![]() |
Re: Golf 4, 1,9 TDI kombi
Quote:
@B777TLB: Daca ai urmari cu atentie topic-ul lui geo, ai vedea ca nu e vorba doar de schimbat "fata" masinii, sunt acolo cate elemente OEM+ mai rare, niste jante, e un stil de a modifica masina specific VAG mai deosebit... |
Re: Golf 4, 2.0 kombi
Salut! Am si eu niste intrebari despre un Golf 4 cu motor de 2.0(BI FUEL)+instalatie gaz pentru Romania,an 2005,km undeva la 170.000,am tot auzit ca ar avea ceva probleme motorul din cauza GPL-ului,nu face bine ca e prea uscat ca va pica in timp,nu stiu ce sa mai cred,imi puteti spune daca lucruriile acestea sunt adevarate sau daca ar exista alte cauze,as dorii pareri despre masina si motorizare in general. Multumesc!!
|
4 Attachment(s)
Poze nu am, decat 3-4 foarte slabe..de cand e la mine a primit aparatorile de noroi oem, schimburile de ulei si filtre si cam atat.
|
aparatorile de noroi le vreau eu :lol: vreau sa "harjai" cu ele pe jos 8)
|
Quote:
|
Au venit marti numerele, CJ94MRL si acum, momentan doar ma bucur de ea facand KM la greu in ultima saptamana ( Am terminat 3 sferturi de rezervor). Trebuie sa-i schimb volanta + kit-ul etc si astept cu nerabdare o suspensie :D
|
Quote:
si 1800e masina + taxa app 1500e + piese manopera etc+ volanta sincer cumparai masina nu gluma |
D-aia a si costat masina putin, ca era "tipla", volanta o schimbi mai mereu....! :shock: Vorba lu colegu, luai o masina mai in firea ei de banii aia. In fine.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
si crede-ma la 4000-4500e iei masian si da chiar tzipla , vezi k e un mk4 gti la valcea cu santa monica , impecabila 2500e + taxa 600e si nu exista comparatie garantat bafta pe mai departe |
Quote:
|
Quote:
|
poti sa pui pe GPL orice masina pe benzina, si iesi foarte bine, poate chiar mai bine ca un diesel.
volanta nu cade la 250.000 km . cel mai bun exemplu, masina 1.9 tdi, alh, 350.000km+ facuti 100% pe Romania, si nu a cazut volanta. |
Mie asa mi-a zis un prieten ce lucra la VW, ca la ALH este predestinat sa se schimbe volanta (cea cu masa dubla) intre 230000-300000, cea cu masa simpla nu bate niciodata
|
Acum am adus masina de la service si sunt extrem de multumit de cum se comporta, parca nu mai e aceeasi masina. A cost 1600 RON cu tot cu manopera toata distractia. :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:49. |
- Copyright 2026 4Tuning