![]() |
Re: leduri in boxele din usi
pai dak e sa se auda mai incet ma lipsesc de ele ,oricum merci frumos baieti..
|
bun.. deci oricum le legi... ledurile pe difuzor se vor auzi mai incet???
|
din pacate.. nu reusesc nici cum .. sa aprind led direct de la boxa... dak va rog mai explicati.. inca o data cum se face..
mentionez ca.. am folosit un led.. de lanterna.. acelasi ca si cel din bricheta.. ( da acceasi lumina) ms.. si astept.. lamuriri o si mai spun ca am incercat in casa.. la boxele din casa.. si erau date incet .. oare trebuie date tare?? erau date cam la 9 din 32.. msms |
Esti sigur ca nu s-a ars ledul? Eu n-am incercat asa ceva, dar parerea mea e ca se arde instantaneu ledul... O alta mentiune, am uitat sa precizez, ca sa se aprinda, la leduri trebuie pastrata polaritatea, adica + la +, - la -... La becuri nu conta... Ca sa-ti faci o idee te sfatuiesc sa incerci cu becuri de 12v...
|
am incercat cu un bec de semnalizare si nu merge...
da inca ceva.. becul ar trebui sa se aprinda tot asha si cand e data incet muzica .. sau numai cand e tare??? |
fratioare cand ai timp,da-ne si noua reteta succesului tau,cati bani si cum ai facut legaturile,de unde ai tras curent la leduri si toate cele.Tine-o tot ashea k esti de viitor
;) |
Foarte buna ideea....tine-o tot asa. Sa mai vii cu idei....
|
Quote:
|
Quote:
in cel mai bun caz, faceti o schema alimentata de la borna de plus si unul sau doi tranzistori, din care unul preia semnalul de la boxa si aprinde ledul cand se aude muzica (pom de craciun dupa parerea mea)... orga de lumini nu se merita, mai bine lasati voi ledurile pe pozitii... trageti fir de sub bord si scapati de orice pericol. De asemenea aveti grija la scurturi, puteti lua foc si de la un amarat de led... |
Quote:
Leduri de la 2-3 mii pana pe la 20-30 de mii Rezistente cam 1mie bucata Cablu in jur de 5 mii metrul Alimentarea poti sa o tragi direct de la baterie, sau de la un alt consumator de prin bord... Legi in serie rezistenta cu ledul, preferabil sa pui rezistenta inainte de cracul de + al ledului... Toata treaba asta cu ledurile e destul de ieftina, si are un aspect placut, zic eu...8) IeD3vil, si treaba cu tranzistorii care o zici tu e complicata si nu se merita... Asa cum am mai zis, becul legat la boxa afecteaza sunetul, si intr-adevar modifica si impedanta... dar nu se strica amplificatorul dintr-o simpla proba, de obicei se simte ca se incalzeste mai mult cand nu aveti o impedanta buna... Ca o paranteza... puteti sa stricati amplificatorul si daca faceti ciorba de loboda si legati 7 boxe in paralel pe acelasi canal, impedanta scazand foarte mult... |
Quote:
|
AVETI DREPTATE. trebuia sa folosesc leduri cu dispersie de 60 d grade dar....am fost prost. oricum asa se invata. ms la toti pt pareri si le respect p toate. bft si spor la tun
|
2 Attachment(s)
tot de la proaudio.... si au ele leduri fara sa le mai pui tu si nici nu se ard ledurile...:D
|
Quote:
|
si firu d la boxa de ce este pus asa??????
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning