Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   dacia sport 24mig (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/35633-dacia-sport-24mig.html)

gabitu2007 19-03-07 08:32

Re: dacia sport 24mig

un inceput bun tineo tot asa ca o iasa ceva frumos :)

Luigyy 19-03-07 13:35

da ce e drept arata mai bine !!!! bafta

B_12_JOY 19-03-07 18:22

fai negri nu roshi ca mie mi se pare cam nashpa > ochelarii

weedboy 19-03-07 22:54

interiorul arata super bene(parerea mea)......abia ast sa o vad cu exteriorul terminat.....

bafta in continuare

vazilro 26-03-07 22:05

La varsta ta altii nu stiu de care parte se tine ciocanul in mana. Tu te-ai apucat de "tunat" o masina.Si ai facut o treaba destul de buna. Felicitari! Fa-o cum iti place tie si incearca sa nu o complici prea tare.
2 sfaturi : vopseste si ochelarii in rosu sa fie in ton cu restul masinii si pune-i un alt volan.
Bafta!

24mig 27-03-07 08:35

multumesc pentru sfaturi, si ochelarii am spus ca-i vopsesc, deci asa o sa ramana si la volan am o problema, nu-l pot scoate, e bagat fortat si nu vrea sa iasa, am pus bordul si sistemul pe masina weekendul asta dar mi-am uiatat cablul de date acasa sa vedeti cum a iesit, dar sper sa fac rost sapt asta de la cineva:D.bafta

JUST-DO-IT 27-03-07 12:23

sal Mig-ule! cum mere treaba?vad ca ai parte de ceva sfaturi... ma uitam la pozele tale ,apoi m-am dus si m-am uitat la sportiva mea..... ma cam doare inima cand o vad asa,dar in curand vine si vremea ei....poate prin toamna o sa fie gata si a mea sper yo....oricum bafta la tuning si ai grija cu spoilerele de fibra stii ce am patit yo.....spor la treaba si bafta!!!!

canny 27-03-07 15:49

oameni interioru nu are nici o legatura cu exterioru depinde doar de la proprietar la proprietar daca vrea sa se asorteze una cu alta sau nu ,
Interiorul e frumos dar culoarea care ai aleso ma gandesc ca teai gandit mult pana ce ai ramas la ea... e foarte pretentioasa
Despre detalile de executie se poate baga de vina dar daca continui sa faci treaba o sa ajungi sa detii o masina care va arata mai bine decat foarte multe dacii din romania
Bafta la lucru !!!

ro.maniak 27-03-07 20:48

Mie nu imi plac pragurile, nu se potrivesc de loc pe masina.

MihaiS 27-03-07 23:27

3 Attachment(s)
la asa ceva ma asteptam.una din cele mai frumoase spartive cred eu.poate te inspiri de-aici.bafta:rolleyes2

Kasp3r 27-03-07 23:44

frumoasa asta..e facuta pe pc?? :) ar fi frumos sa arate si a lui la fel la terminare...asteptam noi poze

boss_barosanu 27-03-07 23:52

3 Attachment(s)
mig-ule ce parere ai despre noile mele faruri?

MihaiS 28-03-07 00:03

1 Attachment(s)
stai calm.o sa vezi u "cerculete" p daciuta lu baiatu dar, dupa ce trece si ea p la nenea de la RAR.o sa pun poze.dk va plac o sa fak si pt tovarasi.ideea e simpla.astept sa vad costurile.deocamdata e cineva mai "jupan" in "ale farurilor.uita-ti aici poze.

24mig 28-03-07 09:23

1 Attachment(s)
ma fratilor po7ele alea sunt jalnice, am un aparat care scoate deformat si nici suspensia nu e gata, asa ca la sfarsit o sa fie alta masina o sa vedeti, cat despre praguri, eu am vrut cele mai late si cel mai usor de modificat ptr sport sa se potriveasca cat mai bine, si la interior.....de contrast ai au7it???cum sa iasa in evidenta daca puneam tot rosu in loc de cremul ala???asa ca ne vedem pe la pasti cu po7e cu ea gata gata, la faruri nu sti ce sa 7ic, am bagat destui bani in ea si inca mai am de bagat si nu am de gand inca sa cheltui pe faruri, imi place ce ati facut voi acolo a iesit desul de bine, aa si inca ceva, ce 7iceti de jantele astea credeti ca se potrivesc pe masina, vreau sa le cumpar dar nu sunt hotarat.bafta si ne au7im mai inseara cu po7e la sistem:)

Sonny 28-03-07 10:33

Eu sincer cred ca arata mai bine cu ochelarii lasati tot pe negru

All times are GMT +2. The time now is 11:57.

- Copyright 2026 4Tuning