![]() |
Re: Maşina mea: Opel Astra G ... DNA :X
Sunt destule masini aici pe forum dupa care te poti inspira...pana una,alta,nu ne'o arati si noua pe zambilica de la spate?:lol:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...x16-4x100.html genu asta de jante imi plac si cred ca ar da bine pe masina mea.. |
sa o stapanesti sanatoasa...iar in legatura cu jantele,borbet T a avut ptm'u pe masina dar erau toate 9j ...senzatie :X ...
|
Am vazut Clio aseara, am mers in spatele lui bara la bara prin oras, dar era un barbat la volan, si cu o mamaliga in geam :D
Jantele alea sunt belea! |
Cel mai bine niste jante pe 16 7,5 cu 9 toli sau 8 cu 9 toli borbet ,keskin ,etc si lasata blana ....efect vizual maxim
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
astept sa vad daca reusesc sa le vand le iau pe acelea care vi le am aratat... |
frumosa, rar fete pasionate ca si tine! multa bafta cu masina si fara incidente!
|
Incearca pentru inceput grila fara semn, jante pe17", folie geamurii si stopurii.bafta
|
O sa ma apuc de ea dar dupa rar... si inceo sa ma interesez de grila sa vad cat costaa
|
cea mai ieftina varianta este cea de la jomlook---intre 70-90ron noua!
|
3 Attachment(s)
Quote:
Am pus o poza si cu spatele masinii.. si inca unaa cu ea in zapadaaa:)) iar in legatura cu grila am un model care imi placee..asta din poza... |
O recomand pe cea simpla fata semn.bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning