Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Battle || BlacK_KilleR vs. L33L00 - Maseratti (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/35545-battle-black_killer-vs-l33l00-maseratti.html)

L33L00 15-03-07 18:45

Re: Battle || BlacK_KilleR vs. L33L00 - Maseratti

man nu e vba ca ma cred perfect pt ca nu-s si nici lucrarile mele nu-s da nici sa scoti comenatii asa din nimic ... ce a fost greseala am intels , faza c u jaguar am vazut-o dupa dar n-am mai zis nimic ... si acu ma inerveaza gabi si cu skilzu care ei se cred perfecti si stapani absoluti si fara se le zic nimic uite cum imi raspund :

skilzu :
"buey pusti retard.treci pe la scoala ca sa inveti sa scrii in primul rand.apoi treci pe la psiholog poate chiar psihiatru sa te ajute cumva.....ca esti o cauza pierduta.....baga-ti mintile in cap,ca o sa ajungi candva sa ti le bage altii....si nu o sa-ti fie bine.
ps: eu nu ti-am urat nimic,dar probabil ai capul pe 17" si dureaza ceva pana se invart toate rotitele.
aku mars la traseul tau monoton si retard,nu uita sa te asiguri peste tot sa nu cumva sa faci accident.

ps: pentru 90% din voturi pot sa garantez ca au fost pentru ca celalalt chiar a avut o masina mai buna,si tu chiar esti praf (ma refer la toate poll-urile)"

gabi :
"Putulica, acum chiar m-ai scos din sarite!

https://forum.4tuning.ro/poll.php?do=...lts&pollid=893 <-- link catre poll, sa vezi si tu, cretinoidule, cate voturi ai si cati votanti apar in fata lor.

De ce ma acuzi ma, personaj grotesc, de ceea ce nu stii ? Tu stii ce inseamna ma sa stergi un vot? Sau, mai bine zis, stii cum se face? Creierasul tau e prea mic si prea atrofiat ca sa proceseze niste informatii cat se poate de SIMPLE si de CLARE: fiecare voteaza ce-i place, fiecare voteaza ce crede ca e mai reusit! Daca tu stii sa faci DOAR KITSCHURI, nu e vina mea si a niciunui user care a votat in toate poll-urile la care tu ai participat !

E ultima data cand iti spun: DU-TE PE DM, PSU, PLM, sau treci pe mIRC si traieste-ti pubertatea, ca aici NU TE VA PUPA NIMENI IN CUR SI NU-TI VA PUNE NIMENI PE CAP, LAURII PE CARE NU-I MERITI!

La prima abatere- cat o fi de mica - zbori (ca puiu' din reclama) si ne scutesti de prezenta ta inutila !"
ect

Gabi 15-03-07 18:53

Pe langa faptu' ca esti un putzoi fara pic de creier, mai esti si agramat ! Na, inca o jignire, ca sa ti se umfle aorta, sa-ti crape si sa ne lasi ! :)

L33L00 15-03-07 19:24

spre nefericirea ta iti promit ca o sa bantui 4t-u mereu ... :evil:

Ace Axel 15-03-07 19:27

the ghost of christmas tuning :lol: :lol: ... topicul asta e bun de pus la divertisment....

u guys crack me up ...

Gabi 15-03-07 20:24

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 800110)
spre nefericirea ta iti promit ca o sa bantui 4t-u mereu ... :evil:

Oricum esti doar un bantuitor ! :lol:

PS: imi raspunzi si mie la intrebarea pusa aseara ? Nu mai ***i 4Tuningu' ?

Yackone 16-03-07 07:25

app lulu.... vi la bucuresti????:twisted: ;)

L33L00 16-03-07 08:14

@Yackone nu cred ca eu stau in iasi si ....

@gabi ... doar pt ca sunt cateva persoane nesuferite pe siteu asta asta nu inseamna neaparat fuck 4t

Gabi 16-03-07 18:37

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 800962)
[...] @gabi ... doar pt ca sunt cateva persoane nesuferite pe siteu asta asta nu inseamna neaparat fuck 4t

Neaparat? Pai ma nene, atunci de ce spui "fuck 4tuning" pe PSU ? Sau ai uitat ? Stii ce e 4tuningu' pe langa tine ? Un fel de... elefant pe langa un purice (unde elefantu' = 4tuning si puricele... TU).

L33L00 16-03-07 19:00

poi da am zis 4t pt ca de exemplu daca iau ban iau pe tot forumu 4t nu numa pe sectiunea vt ... toti pentru unu ,unu pentru toti

Gabi 16-03-07 19:12

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 801791)
poi da am zis 4t pt ca de exemplu daca iau ban iau pe tot forumu 4t nu numa pe sectiunea vt [...]

Ori de iei ban pe tot forumu', ori pe sectiunile (ca-s mai multe) VT, e acelasi lucru, pentru ca oricum tu altceva nu mai stii.
Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 801791)
[...] toti pentru unu ,unu pentru toti

Atunci ia-l pe pretenu' RPR si faceti-va voi forum si reguli proprii; sa vezi atunci viata ! :lol:

Hai... las-o balta si consoleaza-te,chiar daca ai mai luat-o pe cocoasa inca o data ! :lol:

All times are GMT +2. The time now is 04:54.

- Copyright 2026 4Tuning