![]() |
Re: dacia mea . . sper sa va placa. .
pai da mah da vinurile mai vechi sunt mai bune:))
|
Quote:
|
*in legatura cu vechea mea masina, era 1300 cu modificari de 1310 .. . la tabla era mai buna ca asta, da asta a fost alegerea mea . ..
*pt morcov_ssl. . . ms:D stiu de acre zici. . am sa incerc sa fac rost *tobele erau putin peste 1 milion, pt aia conta modelu masinii nu din ce e facuta. . . da oare afecteaza sau ajuta cu ceva la motoru de dacie, in afara de sunet??. . . |
4 Attachment(s)
prima mea dacie:D
niste poze . . |
asta mergea mai fain facuta decat actuala cel putin saptele il puteai face mai frumos
|
moooooaaaaaaaaaa...... ce alegeri faceti in legatura cu barile care nu prea se potrivesc dupa un model p altu, cu ridicatu masinii d spate......
|
bine bara de spate la asta rosie e penala , dar eu ma refeream ca masina asta rosie mergea mai bine facuta pe spate decat actuala pe care o are, pt ca are stopurile astea mai clasice:)
|
ce sa zic.. ar fi o ideee sa o revopsesti.. dar ai zis k faci afacere iesind mai ieftin nu tragnd-ui in fiecare vara cate o vopsea din cauza ca nu stiu unde tre sa plece mecanicul... interesant.. ca la o masina fara manere tre sa o faci sa nu isi merite manerele, adica mai joasa cu jenti etc etc;);0 spor la munca..
|
mah mai uitate si tu la data cand o fost scris ultimul post, de 1 an si ceva nu s-a mai scris nimic pe thread-ul asta.
|
da.... m-am uitat dar dupa ce am dat clic...plm
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
- Copyright 2026 4Tuning