![]() |
Re: Audi a4 1.8t
Referitor la bov nu e bine sa folosesti unul decat daca ai remapata masina pentru el deoarece ecu nu stie cantitatea de aer ramasa pe circuitul de presiune aer turbo- admisie rezultand intr un consum mare de combustibil . Forgele Dv ce l ai avut e perfect. Daca vrei suntet mai pronuntat pune un filtru aer con si vei fi multumit. Daca vrei sa vezi cum se aude vezi pe youtube am 4 filmulete mici .
Bafta Btw super masinutele sa le stapanesti sanatos.! |
multumesc, masina are cica revo stg1 trecut in talonul de germania alaturi de tobe si jante e trecut si revo stg1.
|
Quote:
|
am dat masina unui prieten ce a avut un a4 tot 1.8t avant 163 de cp si a ramas uimit de cum trage a spus ca e diferenta mare fata de ce a avut el ..cu masina am scos pe 400 de metri undeva sub 16 secunde inca am bonurile alea cu timpii m-am uitat acum intr-o seara si aveam un bon sub 16 secunde
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
poze noi cu bestia..a primit cauciucuri noi michelin pilot sport ..urmeaza o suspensie reglabila si repolishare jante luna viitoare
|
Arata f bine! :D
Cat scoti 0-100, 80-120 tr 3 / tr 4? |
nu stiu sigur dar o sa cronometrez ..am facut un mic clip cu masina https://www.youtube.com/watch?v=UrGWzH7nlzE :lol:
si legat de tr ..in a2a merge 100 si foarte putin peste iar in a3a 150 poate putin peste restu nu m-am uitat |
Quote:
super masina de familie :) |
e ok :)) sper sa o schimb cu un porsche pana am familie
|
2 Attachment(s)
nu am mai scris de foarte mult timp pe forum intre timp masina a primit placute de frana ferodo ceramice fata/spate ..iar in urma cu doua zile am achizitionat o suspensie sport kw completa, pe care o voi monta sambata deci masina va fi foarte low ..probabil saptamana viitoare vor fi reconditionate jantele si probabil masina va primi si niste distantiere
|
2 Attachment(s)
:rolleyes2 am lasato
|
Arata f. ok acum, cat ai dat pe cauciucuri?
|
1 Attachment(s)
am facut niste poze dar nu sunt multumit cum da fara distantiere :rolleyes2 urmeaza saptamana viitoare niste distantiere si discuri ventilate zimmerman..referitor la cauciucuri au fost in jur la 700 de ron bucata
|
Arata mult mai bine cu noua suspensie.Sunt curios ce distantiere o sa alegi,pui doar pe spate?Din cate stiu,la modelele non-quattro rotile pe spate vin cu 8mm mai inauntru decat cele de pe fata,deci ai putea compensa cu distantiere de 8mm si cred ca nici prezoanele nu mai trebuiesc schimbate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning